Food Friday: Simpele Smoothie Recepten.

Sinds ik mijn awesome Princess blender heb ben ik helemaal losgeslagen in het ontdekken en maken van nieuwe smoothies met verschillende fruitsoorten, yoghurt en sinaasappelsap. Hieronder een paar van mijn favoriete combinaties, waarbij je altijd nog extra dingetjes kunt toevoegen. Iets meer van het ene dan het andere, ik zeg probeer gewoon wat uit en proef tussendoor wat jij het lekkerste vind!

1947862_625215480880077_1971020179_n

De foto hierboven is de smoothie met bosvruchten – banaan –  yoghurt.

Banaan – aardbei – yoghurt. 
Bij deze combinatie hoef je eigenlijk geen suiker meer toe te voegen door de zoete smaak van de banaan, mits je niet te veel yoghurt gebruikt. Ook kun je alleen aardbeien met yoghurt nemen, mocht je niet zo van banaan houden. Stiekem is deze laatste optie mijn favoriet om ff snel tussendoor te maken.

Sinaasappelsap – kiwi – yoghurt.
Een super frisse maar ietwat zure combinatie zonder extra toegevoegde suikers. Deze is wat minder vullend dan de combinaties met banaan, maar wel erg lekker op een warme dag.

Bosvruchten – banaan –  yoghurt.
Weer een aardig goed vullende smoothie die je makkelijk als lunch of ontbijt kunt nemen. Doe er zo veel of zo weinig bosvruchten in als je wilt!

10157323_626958804039078_55618511_n

De foto hierboven is een hele simpele smoothie met sinaasappelsap, aardbeien en banaan.

Sinaasappelsap – aardbei, of sinaasappelsap – banaan.. Of gewoon alle drie bij elkaar!
Dit is meer een sap dan een hele dikke smoothie (of je moet zelf het sap persen en extra vruchtvlees toevoegen), speciaal voor de mensen die geen melkproducten *kunnen* eten. Erg lekker voor bij een broodje of gewoon tussendoor tegen de dorst of lekkere trek!

Zijn jullie ook hooked on smoothies en sapjes?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Food Friday: Simpele Smoothie Recepten.”

  1. Heerlijk om je recepten te zien. Ik heb toevallig ook net een blender gekocht en ga sindsdien ook helemaal los met dat ding haha. Alles gaat erin: andijvie, banaan, aardbei. En ‘t is nog gezond ook. Lekker makkelijk.

  2. Iedere dag begin ik mijn dag met een verse sap/smoothie. Als ik geen zin heb in een melk product voeg ik een stukje advocado toe voor de dikke romige substantie. Maar ooit vind ik het ook heerlijk om puur en alleen fruit/groente te gebruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//