Catrice Crushed Crystals – 03 Shooting Star.

Omdat ik wel elke dag een gorgeous liquid sand achtig lakje kan dragen: Vandaag weer eens eentje van Catrice in de review-mix, namelijk 03 Shooting Star van de Crushed Crystals lijn binnenin het vaste assortiment.

DSC_6192 shooting star

03 Shooting star is een hot pink, fuchsia roze kleur die soms bijna rozerood lijkt. De lak is zoals verwacht een liquid sand lakje en dekt met maar 2 laagjes. De lak bevat een gorgeous shimmer en glitter wat het een uniek lakje maakt. Ben je niet echt van de rode lakjes maar wel heel erg van de roze, gebruik dan deze lak eens als kleur op een accent-nail *bijvoorbeeld je ringvinger* waarbij je de rest van je nagels in een gewoon creamy kleurtje lakt.

DSC_6188 shooting starDe lak bevat 10ml lak en kost 3,39 per potje. Ietsjes duurder dan normaal maar het is die paar extra dubbeltjes zeker wel waard!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Catrice Crushed Crystals – 03 Shooting Star.”

  1. Ik vind de Crushed Crystals echt heel erg fijn. De normale lakjes van Catrice blijven bij mij niet zo goed zitten, maar deze wel! Ik heb zelf Call Me Princess <3

  2. Leuke lak, mooie kleur! Vind je tip ook leuk om 1 nagel te doen en de rest creamy tint, denk dat een wat donkerdere nude tint ook mooi is erbij :-)

  3. Ah, supermooi is deze zeg! Ik heb zelf ook twee lakjes van de Crushed Crystals lijn, de lichtroze en de grijze. Ik vind ze heel gaaf, maar het enige nadeel vind ik dat ze zo moeilijk eraf te halen zijn.. :)

  4. Ik vind ze bij jou en anderen altijd er mooi deze finish, bij mezelf kan ik er niet aan wennen, stom eigenlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//