FOTD 10/10; Red Lipstick.

DSC_4643 copy cropped copy2 FOTD 10okt2013 femketjeNLHet najaar is begonnen en ik ben weer helemaal omgeslagen van ontzettend felle kekke kleurtjes in looks naar rustigere oogmake-up en lekker opvallende lipkleuren. Omdat ik felle rode tinten soms wat too much vind voor mijn bleke huid, is een wat donkerdere vampy rode kleur meer mijn ding. Zeker dit najaar zijn donkerrode of zelfs donkerpaarse vampy lips helemaal hip and happening!

Gebruikte producten:
– Max factor face finity foundation.
– Essence setting powder.
– Essence vampire’s love highlighter.
– Gosh primer.
– Catrice 02 berry fairy mono (floralista LE).
– Catrice Absolute nude palette.
– Essence liquid liner.
– Rimmel Retro glam mascara.
– Hema moisturizing lipstick #65.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “FOTD 10/10; Red Lipstick.”

  1. Waauw, staat je ontzettend goed!! Ik dacht ‘wauw wat een mooie tint, die moet ik hebben!’, bleek dat ik hem al had, maar jou simpelweg beter stond ;)

  2. Prachtige look. Ik had het leuk gevonden om nog een close-up van je ogen te zien. Want die wing met puntjes vind ik echt super!

  3. Wauw, wat een super mooie foto!! =D De kleur van de lipstick kan je echt goed hebben, prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//