Energy+ Orthopedisch Nasa Traagschuim Kussen.

Jullie zullen wel denken van waarom schrijft femketje over een traagschuim kussen? Mijn antwoord is simpel: Ooit gehoord van Beauty Sleep? Beauty is niet alleen make-up, gezond eten en andere voor de hand liggende dingen. Slaap is erg belangrijk voor de innerlijke mens zoals voldoende nachtrust, wat weer zorgt voor een mooiere en stralendere huid. Ik merk het meteen aan mijn huid als ik een aantal nachten niet goed slaap door piekeren of gewoonweg niet lekker liggen in een bed en op een kussen wat eigenlijk aan vervanging toe is. Laatst werd ik gemaild met de vraag of ik misschien een nieuw soort kussen wilde uittesten van Energy+, een nasa traagschuim kussen om precies te zijn. En eigenlijk twijfelde ik geen moment om het uit te proberen!

energy+Mijn nachten zijn de laatste paar weken erg kort en onrustig geweest, o.a. door stress maar ook doordat ik simpelweg niet goed lag door mijn oude kussens. Ik ben zelf een multi-slaper, ik slaap niet altijd standaard op mijn rug, buik of zij, maar slaap eigenlijk op elke manier die je maar kunt bedenken. Elke soort van slapen heeft eigenlijk een uniek soort kussen nodig en tja, om nu elke keer uit te vogelen wat voor kussen ik die nacht nodig heb is nogal een gedoe. Met dit traagschuimkussen wat je kunt vullen en uitdunnen zoveel je wilt, kun je het kussen precies naar jouw lig-smaak maken en vormen. Het vormt als het ware om je hoofd en nek heen zonder zelf helemaal in je kussen weg te zakken en geeft voldoende ondersteuning, zodat je altijd perfect ligt en geen last hebt van je nek of rug. Ik merkte dat het kussen zelf ietsjes kleiner was dan mijn vorige 3(!) kussens, maar dat vond ik zelf eigenlijk niet iets waar ik lang aan moest wennen. Het kussen ligt echt hemels en ik hoefde er zelf niets uit te halen of extra traagschuimvlokken toe te voegen, hij was meteen goed!

energy+ 2 energy+ 3De prijs van het kussen (€59, er worden geen verzendkosten gerekend!) vind ik gezien de kwaliteit prima te doen, maar kan begrijpen dat als je student bent daar niet altijd het geld voor hebt liggen. Ikzelf heb het er wel voor over want een goede nachtrust is iets waar ik ontzettend veel waarde aan hecht. Een slechte nacht betekend voor mij ook vaak een slechte dag. Dus lekker slapen zonder nek en rugpijn is een must, zeker nu ik net een nieuwe drukke baan heb!

energy+ 4energy+ 5Dit kussen is online makkelijk te bestellen bij Energy+ en wordt gratis in een erg handige transparante transport tas geleverd.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Energy+ Orthopedisch Nasa Traagschuim Kussen.”

  1. Klinkt goed! Een goed kussen maakt echt een groot verschil in hoe goed je slaapt, en nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd geworden ;)

  2. ik ben wel heel erg benieuwd wat voor effect ik zelf zou merken! zelf heb ik namelijk een cheap ass kussen van de ikea.. en als ik in een hotel slaap ofzo, merk ik ook geen verschil… ;) of misschien hebben zij ook crappy kussens :P

  3. Dat lijkt me een heerlijk kussen inderdaad! Lekker slapen en uitgerust wakker worden is echt van (beauty)belang!

  4. Ik hoor steeds meer mensen die een matras of kussen van traagschuim hebben. Zelf heb ik hier geen ervaringen mee ben wel heel benieuwd. Ik heb als jaren last van mijn nek na het slapen heb allerlei kussens al geprobeerd van eenden veren, dons en kunstoffen kussens misschien dat dit een uitkomst is,
    Bedankt voor de fijne review!

  5. Wat lijkt me dit een fijn kussen! Ik heb vaak last van mijn nek en van hoofdpijn als ik weer eens verkeerd heb gelegen ‘s nachts, misschien wordt dat ook wel minder door een beter kussen!

  6. Voor mij als student inderdaad wat te duur, maar lijkt me een heel fijn kussen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//