Catrice 45 Kitch Me If You Can.

De nagellak-artikelen-marathon is nog lang niet voorbij want ook dit lakje heb ik vorige maand gekregen van mijn liefste C&A collega’tjes :3

DSC_4598 copyCatrice 45 Kitch Me If You Can stond, zoals wel te verwachten is van een glitterlover als ik, erg hoog op mijn nagellak wishlist. Lakjes als deze zijn ideaal voor glitter gradient nails of gewoon leuk om over de gehele nagel te dragen, op een zwarte, witte of wat voor gekleurde basislak ook. Deze lak heeft zelf een blanke basislak met daarin grove roze glitters en shimmer, en daarnaast fijnere holografische glitter. Wait, whut?!.. Roze EN holografisch?: De hemel!

DSC_4601 copyDe glitterlak is niet erg makkelijk dekkend te krijgen maar dat vind ik zelf geen ramp. De lak is prachtig over veel verschillende lakjes, brengt fijn aan en is simpelweg gorgeous. De lak bevat zoals alle Catrice lakjes 10ml en kost €2,99 per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Catrice 45 Kitch Me If You Can.”

  1. Je bent echt heel erg verwend door je C&A colega’s he?! Zo lief om steeds weer nieuwe lakjes te zien die je van hun hebt gekregen :)

  2. Super mooi heb hem gister gekocht voor kerst ga hem combineren met een zilver/goud lakje :) echt super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//