Hema Long Lasting Polish #840.

Een van mijn favoriete herfstkleuren is dit lakje van Hema. Hema heeft altijd alleen nummers en geen namen voor hun lakjes. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant geeft het “the eye of the beholder” wel de kans om on-beïnvloed een kleur te kiezen.

DSC_4603 copy

Deze long lastig lak met het nummer 840 is in mijn ogen een creamy shimmerloze teal lak. Groen blauwig en lekker herfstproof. Ik moet zeggen dat ik Hema lakjes vroeger echt bagger vond, maar dat ze de laatste tijd ontzettend fijne, mooie en vooral goede lakjes maken. Mijn verwachtigen waren dus ook aardig hoog bij deze lak. De lak dekt zelf met een laagje of 3. Niet super snel maar ook niet super slecht. Wel trekt de lak een beetje terug op de nagels, vanaf de tips gezien. Hier moet je wel rekening mee houden door net een extra laagje bij de tips aan te brengen.

DSC_4607 copy

Afgezien van dat vind ik het een erg mooie tint die ik zeker weten deze herfst veel ga gebruiken. Dit long lasting Hema lakje bevat 11ml lak en kost maar €2,50 per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Hema Long Lasting Polish #840.”

  1. Hele mooie kleur! Ik ben ook altijd heel tevreden over mijn hema LongLastingLakjes :) Ze zijn echt zo fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//