Sleek Blush Pixie Pink.

Een tijdje terug kreeg ik van 1 van mijn liefste vriendinnetje Melissa een mooie Sleek blush in de kleur Pixie Pink. Ik als Sleek-lover was echt super excited en kon niet wachten hem uit te proberen.

DSC_4940 copy

De blush zelf is echt super knalroze, maar prachtig matte en totaal shimmer-vrij. De blush is voor mijn bleke huidje al snel too much maar met goed blendwerk kun je alles draagbaar maken. Wel is de blush perfect en goed gepigmenteerd om als kekke oogschaduw te gebruiken. Een goede matte roze oogschaduw is ook nooit mis in de stash van een make-up verslaafde!

DSC_4942 copy

Sleek blushes bevatten een royale 8 gram poeder en kosten online zo’n €5,95 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Sleek Blush Pixie Pink.”

  1. Poeh, wat een knalkleur, supergaaf! Ik ben benieuwd hoe het je staat, ik denk dat het voor mijn huid way to knal is

  2. Oeh hij is mooi! Ik heb zelf wel twee oogschaduw palettes, maar een blush van Sleek staat nog op mijn wishlist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//