Essence – Stay All Day 16H Long Lasting Concealer.

DSC_1886Enige tijd geleden haalde ik wat nieuwe basic producten bij het KV waaronder deze concealer van Essence. Ik had er al aardig wat goeds over gehoord en gelezen in beautyblog-land en voor een prijsje van €2,59 kon ik het niet laten hem een keertje uit te proberen. Want ja, wie weet is het wel een holy grail! 

Benieuwd naar foto’s en mijn ongezouten mening, lees dan snel verder ;)

DSC_1887

DSC_1931 copy smallDe concealer is dus lekker budgetproof en belooft de hele dag goed te blijven zitten en een mooie dekking te geven. Ook zou het rode vlekjes en kringen onder de ogen doen laten verdwijnen door lichtreflecterend pigment. Zelf heb ik hem in deze look gebruikt, onder de ogen en verder op wat andere plaatsten welke ik wilde highlighten zoals de neusbrug, kin, e.d..

Zoals je kunt zien geeft hij een aardig mooie dekking, met 1 laagje is hij niet perfect dekkend maar hij is makkelijk op te bouwen als je net wat meer coverage wilt. De kleur die ik heb gekozen is de lichtste met de naam 10 Natural Beige, en is best geel als je hem zo ongeblend ziet. Toch werkte hij wel mooi op mijn gezicht en zag ik er niet als een gelige of oranje wortel uit ;)

DSC_1888

Hij oxideerde in ieder geval op mijn huid niet, hij bleef dus gewoon de hele dag dezelfde tint en werd niet donkerder of oranje. NICE! De substantie is redelijk normaal, niet super liquid of te creamy. Gewoon goed en blend lekker en makkelijk in de huid. Zelf set ik de concealer wel altijd met een poeder, anders gaat het er te snel af met mijn gecombineerde huidtype.

Al met al, zeker geen verkeerde concealer die een medium tot full coverage geeft (met meerdere laagjes en goed blendwerk), voor een mooie budgetproof prijs van €2,59. Niet alleen jij voelt je relaxed met deze concealer, maar je portemonnee ook!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Essence – Stay All Day 16H Long Lasting Concealer.”

    1. Met deze van Essence had ik vaak dat ze oxideerde wanneer ze een uurtje op de huid zaten, denk dat ze de formule verbeterd hebben want met deze heb ik nergens meer last van :D

    1. Hij had van mijn zelfs nog iets lichter gemogen, maar ik ben gewoon zo’n bleekscheet dat alles al snel donker is XD

  1. Ik heb deze ook! Fijne concealer! Ik ben alleen een nog groter fan van die nieuwe van Catrice! De high coverage liquid concealer (of iets in die trant). Heb je die weleens geprobeerd?:) Liefs, Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//