Perfect Dupes: Lime Crime – Red Velvet & Cashmere (WINACTIE). CLOSED/GESLOTEN!!

DSC_2665

Een tijdje terug schreef ik een uitgebreid review over 6 Lime Crime dupes welke ik bij buyincoins.com voor een prikkie scoorde. Ik heb er ontzettend veel positieve reacties op gehad en ik zag dat ze weer wat nieuwe kleurtjes in stock hadden, dus bestelde ik er nog een aantal. Per ongeluk bestelde ik deze in aparte orders dubbel, dus aan het einde van het artikel kun je teruglezen wat je moet doen om kans te maken op de volgende 2 liquid lippies!

DSC_2695Als eerste Cashmere, een mooie roze achtige nude kleur welke dekkend is met 1 a 2 dunne laagjes. Hij is wel vrij uitdrogend, lees hier mijn tips en tricks om dit tegen te gaan.

DSC_2698Red Velvet is echt een showstopper, een klassieke rood met koelere ondertoon. Deze maakt je tanden dus juist witter, en wie wil dat nu niet :D Deze mooierd is dekkend met 1 a 2 dunne laagjes, of 1 dikkere laag. Hij droogt ook lekker snel maar kan bij weinig product op de applicator soms wat streaky aanbrengen. Het is een kwestie van wennen en proberen wat het beste voor jou werkt ;)

Ik ben zelf echt verliefd op de nude tint, en de rode zal ik zeker vaak gaan dragen wanneer het weer richting einde van het jaar loopt, of wanneer ik een classy look maak a la pin-up stijl. Ze kosten zo tussen de $2 en $3 op buyincoins,com. Bij deze shop weet ik dat er geen gekke ingrediënten in zitten, waar eerder al bezorgdheid over was ontstaan bij een aantal lezers. No worries, ik heb alles gecheckt en zelfs navraag bij hun gedaan. Er zit niets schadelijks in zoals wel eens bij ebay knock off items het geval is geweest van verschillende merken.

Maar nu is het tijd voor de winactie!

DSC_2668Ik heb dus perongeluk 2 keer deze 2 liquid lippies besteld, een goed idee dus om de 2 overige weg te geven aan 1 van mijn lezers. No worries btw, de kleuren die ik gebruikt heb om te swatchen zijn die van mij zelf. De 2 die ik weggeef zijn nog dicht en ongeopend ;)

Wat MOET je doen om kans te maken op deze 2 liquid lipstick?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen.

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter.
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 29 april t/m 13 mei 2016 18.00 uur. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). De dag daarna wordt de winnaar per email gecontacteerd, hou je mail die dag dus goed in de gaten :D

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

47 thoughts on “Perfect Dupes: Lime Crime – Red Velvet & Cashmere (WINACTIE). CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Hihi, ik volgde je al op alles behalve fb. Doe heel graag mee. Ben al heel lang benieuwd naar liquid lipsticks, maar degene die ik heb zijn het helaas niet voor mij. Probeer heel graag deze ook uit, ik vind het namelijk wel echt prachtige kleuren. Kunnen maar zo hele grote favorietjes worden! Fingers crossed, nu maar af wachten!

 2. Ik doe mee met de win actie. Ik volg je al op bloglovin en instagram. En ik ga je nu volgen op facebook 👍🏻👍🏻❤️❤️

 3. Ze zijn zo moooi!! Ik heb ook nog nooit van deze site gehoord, en op ebay was ik altijd een beetje bang om van die namaak make up te kopen. Anyway ik doe mee! En ik volg je al op instagram en youtube!

  1. Ik heb ook heel wat horror verhalen gehoord, maar gelukkig heb ik daar zelf nog nooit mee te maken gehad. Deze zijn clean as a whistle :D

 4. Ik volgde je overal al, behalve youtube blijkbaar. Dat ook maar even gedaan. Qat goed dat je navraag hebt gedaan ivm de ingredienten! Ik vind die rode echt prachtig!
  (Heb je een directe link naar de juiste verkoper? ;) )

 5. Ooooh wat gaaf, vooral de rode is helemaal mij. En die andere zou ik aan mijn schoondochter geven, zo maak je er twee blij!

 6. Hoi femketje leuke winactie!
  Ik doe uiteraard mee en volg je op instagram. De rest van de social media heb ik niet. Ik hoop dat ik zal winnen xxx

 7. Wat een superleuke winactie, ik vind die rode kleur echt zo mooi ! Ik doe graag mee :)

 8. Heb alle dingen die MOETEN gebeuren gedaan en alle extra kansen. Leuke winactie. :)

 9. Heel erg leuke win actie, ik doe graag mee, zou super zijn !!.

  Alles gedaan, behalve Instagram.

  Groetjes Anneliese

 10. Ze zijn beide erg mooi! Vind het niet erg dat je deze per ongeluk 2 x dezelfde hebt besteld ;-) Super dat je ze weg gaat geven.
  Heb het ook nog gedeeld met G+ en ben geabonneerd op je Youtube kanaal.

  1. Haha ja het was eigenlijk een geluk bij een ongelukje dat ik ze dubbel had besteld ;) Maar het is altijd leuk om iets weg te geven waar je zelf ook echt gek op bent :D

 11. Ziet er prachtig uit.
  Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovin,Facebook,Twitter & You Tube

 12. Wat een supertoffe winactie! Ik ken het merk nog niet, maar ik vind de kleuren heel erg mooi. Ik doe heel graag mee. Volger was ik al overal, dus alleen even gesaved en geliked op BL.

  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram& Twitter @paramara1982 en YT Tamara TS)

 13. Ik doe heel graag mee! De kleuren zijn echt prachtig vooral de nude tint. Ik volg je via bloglovin’, Facebook, Twitter, instagram en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal!

  Liefs, Chantalle.

 14. Ik doe mee!!! =D Ik heb alle verplichte dingen gedaan, en de extra winkansen, ja, ik like en abonneer je profielen al intussen een tijdje :-D

 15. Ik volg je overal en doe dus graag mee. Net mijn haar voor het eerst laten verven en veel te donker uit gevallen Ik zoek nu dus een nieuwe lipstick om wat meer kleur in mijn gezicht te geven

 16. Super leuk! Ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk allang op instagram en bloglovin :-)

 17. Het zijn mooie kleuren! Ik wil ze wel eens zelf testen dus ik doe graag mee met je winactie :D
  Ik volgde je al op Bloglovin (nu ook dit artikel geliked), op Facebook, Instagram en nu ook op Twitter en Youtube!

 18. Leuk! De nude tint lijkt mij prachtig
  Ik volg je op bloglovin, heb het geliket, op facebook en insta volg ik je ook😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//