Essence Pure Nude Powder.

DSC_1895

De zoektocht naar de perfecte setting powder gaat door! Vandaag review ik er weer eentje en dit maal uit het nieuwe Essence schap, de Pure Nude Powder. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn bevindingen!

DSC_1962 copy small

De poeder zit dus in een vrij grote pan met standaard Essence verpakking. Ik hou er wel van, clean and simple! Ik heb zelf de lichtste tint poeder genomen (10 nude ivory) aangezien ik nogal een bleekscheet ben ;)

DSC_1898De poeder heeft first of all echt een gorgeous patroontje, het doet me gewoon een beetje aan de planeet mars denken. Vraag me niet waarom maar het was eerste wat in me op kwam toen ik ‘m bekeek. De poeder is een baked powder en geeft een semi matte effect. Er zit wel een klein glansje aan maar dat geeft een pretty glowy effect op de huid. Je kunt de poeder los an sich gebruiken, maar niet als je echt voor een full coverage skin wilt gaan. Ik gebruik hem erg graag als setting powder over concealer of foundation, daar werkt hij echt perfect voor!

Hij kost €3,59 en werkt super zuinig wanneer je het net als ik, als setting powder gebruikt. Hij voelt lekker zacht aan op de huid en accentueert in ieder geval bij mij geen droge plekjes op de huid.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Essence Pure Nude Powder.”

    1. Ja ik moet zeggen dat je het niet zo heel goed terug ziet op je huid in kleur, maar that’s a good thing voor mij :D die translucent powder is inderdaad ook erg fijn, mijn favoriet!

    1. Er zijn volgens mij nog meer tinten, maar de lichtste tint is voor de meeste mensen wel okay aangezien het geen dekkende poeder is :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//