Bruidsreportage <3

DSC_1982 copy small

Op 8 april was het zover, mijn eerste bruidsreportage :3

Ik schoot een hele berg aan foto’s gedurende de droomdag van mijn lieve collega Conny en haar man Marco. Al jaren lang fotografeer ik, maar vooral portret (beauty, fashion e.d.), product- en dierfotografie. Bruidsfotografie is weer een heel ander verhaal want je hebt te maken met duidelijke (of soms vage) wensen van klanten, weersomstandigheden, grote groepen mensen en feestjes. Met die laatste 2 had ik nog niet eerder echt mee te maken gehad, maar voor een bruidsreportage-doop is het me nog vrij relaxed af gegaan en zijn the happy couple en ik in ieder geval erg blij met het resultaat :D

DSC_2020 copy small

DSC_2071 copy small DSC_1988 copy small DSC_2112 copy small DSC_2075 copy small DSC_2135 copy small

Interesse in een shoot, bruidsgerelateerd of misschien gewoon een set mooie beauty/portretfoto’s? Neem gerust contact met me op via info@femketje.nl .

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Bruidsreportage <3”

  1. Voor een eerste trouwreportage ziet het er inderdaad super goed uit. Een tip voor de volgende keer kan zijn om het bruidspaar een opdracht te geven, of een herinnering over elkaar laten vertellen. Zo komen de mooiste emoties naar boven om vast te leggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//