Essence Match 2 Cover! Cream Concealer.

Een tijdje terug had ik wat nieuwe Essence en Catrice goodies gescoord. Eigenlijk was ik op zoek naar de Catrice concealers die net nieuw zijn uitgekomen maar om 1 of andere reden zijn die hier in Zeeland nergens te krijgen (in ieder geval niet in de 5 filialen waar ik geweest ben!). Toch wilde ik een concealer meenemen en toevallig was de nieuwe duo cream concealer van Essence wel al te krijgen. Voor een prijsje van €2,59 wilde ik de gok wel wagen, anders had ik hem altijd nog als oogschaduw basis kunnen gebruiken, mocht het niet fijn werken als concealer!

DSC_2461 copy Ik was eerst best bang dat de kleuren niet goed bij mijn huid zouden passen en de donkerste kleur past inderdaad niet zo best bij mijn bleke huidskleur. Ook wanneer ik deze meng met de lichte tint is deze alsnog te donker, dus deze kleur gebruik ik als oogschaduw basis voor nude looks.

DSC_2464 copy

De lichte tint is aan de andere kant prima voor mijn huidskleur en werkt best fijn. Het is een redelijk dikke stevige creamy structuur maar het is wel goed en makkelijk uit te blenden. Wel vind ik dat ik snel een dikkig en cakey effect heb met cream concealers. Dat heb ik ook wel een beetje met deze van Essence wanneer ik wat meer concealer aan breng (om bijvoorbeeld een littekentje helemaal onzichtbaar te maken). Dat is wel jammer want het is zeker een goed budget product en de twee tinten vind ik best goed gekozen ondanks dat de donkere tint toch echt way too dark voor mij is.

DSC_2465 copy

Voor de prijs is het een prima concealer, zeker wanneer je het zoals ik maar in minimale hoeveelheid op je gezicht gebruikt. Maar ik heb al zoveel goeds over die mono potjes concealer van Catrice gehoord dat ik die echt nog even ergens vandaan moet halen! De zoektocht naar die van Catrice gaat dus nog gewoon even verder.  In de tussentijd heb ik een aardig fijne concealer van Essence bij de hand.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Match 2 Cover! Cream Concealer.”

  1. Ik heb m ook en als je een niet te veel gebruiit is hij idd fijn. Ik meng hem wel maar ga ook de donkere kleur overhouden. Dus goede tip! Oogschaduw basis had ik nog niet aan gedacht

    1. Volgens mij in het vaste maar weet dit niet zeker.. Hier wisselen de schappen nog wel eens per filiaal, heel onhandig >.<

  2. Ik heb net het Allround palet van Catrice gekocht, omdat mijn Essence Stay All Day concealer te oranje voor mij is in de winter :$ Deze lijkt me ook erg fijn!

  3. ik heb toevallig laatst die nieuwe concealer van catrice gescoord, dat mono potje dus, en die vind ik súper! deze lijkt me ook fijn :)

  4. Ik was vandaag in de winkel en er lag er hier nog 1 van die al gebruikt was. En de kleur die ik van Catrice wilde was ook uitverkocht :-(

  5. Die concealer ziet er goed uit! Leuke review. Ik heb ook de indruk dat ze bij ‘mijn’ kruidvat ook nog niet alles uitgestald hebben van de nieuwe collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//