Glossybox Februari 2013; 1 Photo Post!

Ola lieve lezers!

Het is weer zover: Glossybox overload in jullie bloglovin lijstjes. Ook ik doe er weer lekker aan mee door te laten zien wat ik in mijn box gekregen heb en eigenlijk ben ik er wel erg excited over.

DSC_2558 copyAls eerste zat er weer een magazine in en een aantal waardebonnen. De bonnen staan btw niet op de foto maargoed, ze zaten er wel bij. Qua producten zat er weer een Biotherm sample size product in, namelijk een hand and nail treatment creme. Geen straf voor mij als nagellakverslaafde, mijn nagels kunnen wel wat extra’s gebruiken.

En ook weer een sample size product van Mario Badescu zat in deze box. Naar dit product ben ik wel erg benieuwd, het is een soort silver powder die mee-eters en grove poriën zou moeten laten verdwijnen. Ben benieuwd! Het volgende product vind ik ook wel erg leuk, de Modelco cheek & liptint. Volgens mij is dit een soort van lipstain die je ook op je wangen als blush kunt gebruiken. Deze is fullsize.

Als laatste nog 2 fullsize producten, een mooi taupe-ig lakje (die lucht door zou laten zodat je nagels ademen) van het voor mij nog onbekende merk Bell, en een dr van der Hoog hydro active masker.

Van alle producten komen nog reviews online, stay tuned voor die artikelen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Glossybox Februari 2013; 1 Photo Post!”

  1. Leuke producten zitten er tussen =) Moet ik toch ook ooit eens gaan proberen, zo’n box, maar ik heb al te veel spullen xD

  2. Ik heb een andere kleur lak (een mint groene) en een bodylotion. voor de rest hetzelfde. ik ben tevreden met de box van deze maand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//