Essence Lash Princess Mascara.

Ik ben soms vrij picky wat betreft mascara’s van Essence. Over deze lash princess mascara was ik ook vrij sceptisch omdat iedereen er wel een andere mening over had.

DSC_9621

DSC_9626De mascara is volgens Essence een volume mascara met een fijn gevormd “cobra” borsteltje. Het is er wel eentje met haartjes, en dus geen flexibel rubberen borsteltje. De kleur is goed diepzwart en goed gepigmenteerd.

Echt heel veel volume geeft de mascara niet als je maar 1 laagje aanbrengt, maar voor mijn wimpers en smaak vind ik het good enough. Zelf hou ik het in het dagelijks leven ook gewoon bij 1 laagje. Een 2e laagje is voor mijn wimpers iets too much en daar krijg ik al snel wat spinnenpootjes (als wimpers) van. Hij separeert met 1 laagje erg fijn maar droogt wel vrij snel op, snel werken dus!

DSC_0163 copy cropped small

DSC_9790 copy cropped smallIk gebruik de mascara echt bijna elke dag sinds ik hem in huis heb, en voor mijn wimpers werkt het als een droom :) Wil je toch wat meer volume, werk dan snel en breng een 2e laagje aan. Zelf vind ik 1 dun laagje genoeg voor een mooi natuurlijk effect met net wat meer body aan de wimper aanzet.

De mascara zit in het vaste assortiment en kost 3,39 euro, lekker betaalbaar!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Lash Princess Mascara.”

  1. Ik had het toch wel fijn gevonden om het resultaat te zien als je verder geen makeup draagt en close-up. De mascara lijkt me wel fijn! Ik hoor hier alleen maar positieve reacties over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//