❤ My Favourite Make-up Brands.

Ik krijg vrij vaak de vraag wat mijn favoriete make-up merken zijn, en of er 1 merk is wat ik echt aanraad. Zomaar 1 merk kan ik niet noemen, ik hou van vele merken en vele verschillende producten, maar in dit artikeltje een lijstje met een aantal van mijn favoriete en meest gebruikte merken.

Sleek – Gorgeous oogschaduw palettes en blushes.

NYX – Concealers, lipsticks en jumbo pencils.

DSC_9628

Catrice – Nagellakjes, liquid liners en limited editions.

DSC_8576

Essence – Ook weer geweldige LE’s, nagellakjes, lipsticks, highlighters, (gekleurde) mascara’s… Eigenlijk is alles van Essence gezien de lage prijs erg fijn!

DSC_7847

ELF (oftewel eyes lips face) – Palettes, blushes, highlighters, kwasten, bronzers.

DSC_7397 (2)En nog veel meer merken zwerven rond in mijn stash. Ik heb voor dit artikel de eerste paar genoteerd die me als eerste te binnen schoten :)

Wat is jouw favoriete beauty merk?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “❤ My Favourite Make-up Brands.”

  1. Leuk artikel! Ik hou van merken zoals Bourjois, MAC, Too Faced en NYX voor make-up, maar ook Essence hoort in dit rijtje.
    Qua verzorging staan The Body Shop en Lush bovenaan! :-)

  2. Oh, Sleek! Ik houd echt van NYX, ook omdat zij unieke items hebben + niet op dieren testen en ook nog eens schappelijke prijzen, in de USA dan. Wet N Wild is ook nog zo’n topmerk.

  3. Handig artikel! Ik hou erg van het merk elf en sleek in dit rijtje. Van nyx moet ik echt eens die concealer gaan proberen, want daar hoor ik zo veel goeds over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//