Fashion Shoplog – Cardigans!

Ik mocht 2 weekjes geleden via sans-online ff lekker online shoppen. Ik was nog op zoek naar nieuwe vesten (als koukleum dat ik ben) en hou altijd wel van merken zoals bijvoorbeeld Only en Vila. Toch heb ik ook even tussen alle rokjes en jurken gespiekt, de laatste tijd neig ik daar toch ook wel steeds meer naar, maar koos uiteindelijk toch voor 2 vesten. Deze tijd van het jaar heb ik die harder nodig dan een item waarbij je blote benen hebt. Benieuwd naar mijn 2 nieuwe favoriete fashion items? Lees dan snel verder!

DSC_0208

Dit knallende vest van het merk “Jacqueline de Yong” scoorde ik in een maatje S voor 19.95 euro. Echt een koopje en oh my doodles wat ben ik verliefd op deze knalkleur! Hij zit echt als gegoten en matcht perfect met het China Glaze lakje in de kleur Pool Party. Natuurlijk lakte ik die meteen op mijn nagels toen ik dit vest droeg :D

DSC_0199Lange vesten zijn hip and happening op dit moment, dus ook deze kekke zwarte (welke vrij dun is en dus ook makkelijk de lente en zomer gedragen kan worden) van Only kon niet ontbreken. Ook deze kocht ik in maatje S en zit prima. Alleen merkte ik dat de mouwen ietsjes korter waren dan bij het knallende neon vest, maar ze zijn sowieso niet te kort. Ik hou gewoon van net wat langere mouwen denk ik ;) Dit vest was trouwens in de sale en afgeprijsd naar maar 15 euro! Massive SCORE :D

Dit keer dus wel een shoplogje met “aan-foto’s” waar ik wat meer de tijd voor heb genomen. Na een lange werkdag lekker make-up loos een outfitje shooten,
maar ach.. that’s life! :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Fashion Shoplog – Cardigans!”

  1. Je hebt mooie producten uitgezocht! Ik vind zelf die rode cardigan echt geweldig <3 De kleur is amazing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//