EOTD 13/6; Pink Brownie.

EOTD 13juni2013

Ik heb VEEL oogschaduw, zeker als ik kijk naar mijn twee 120 palettes. Dit keer heb ik de shimmer variant gebruikt en heb ik drie kleuren gekozen die nog helemaal untouched en nieuw waren. Een kleurencombinatie die ik niet vaak draag, maar welke wel lekker opvallend is!

Gebruikte producten:
– Elf mineral primer.
– 120 shimmer palette.
– Anastasia matte highlighter.
– Essence I love extreme mascara.
– Elf lash extending mascara.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “EOTD 13/6; Pink Brownie.”

  1. Leuk dat je oogschaduws hebt gebruikt die je nog niet gebruikt had! (logische zin haha) Doe ik ook wel eens, expres een oogschaduw pakken die je vaak links laat liggen. Zonde om niet te gebruiken! (en mooie look!)

  2. Wow crap, you nailed it. Bruin kan je met alles combineren, vind het gaaf hoe het roze accent naar bovenkomt. En jap.. de 120 palette.. Amazing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//