Essence 147 Miss Universe.

De nieuwe Essence Colou&Go lakjes zijn zo veel beter en fijner dan eerst, althans dat is mijn mening ^^ De kleuren zijn allemaal net wat specialer en unieker en zo ook deze prachtige shimmery tint met de naam Miss Universe.

DSC_3333 copy DSC_3335 copy De lak zelf dekt super snel met 2 laagjes en heeft een donkergrijze basiskleur. De shimmer die er in zit maakt de lak echt prachtig met de blauwgroene tinten. Er zit zelfs nog een licht vleugje paars in verwerkt die je alleen goed ziet in direct zonlicht. Ik vind de lak echt super mooi maar wel wat donker voor de zomermaanden. Voor het najaar is het wel weer een perfect lakje en draagbaar voor veel gelegenheden. Het kwastje is, vergeleken bij de oude potjes, een stuk breder en zelfs bijna te breed voor mijn smalle pinknagel. Wel vind ik zo’n groter en afgerond kwastje erg fijn en egaal werken. De kleur en kwastje zijn super, wat wil je nog meer?

DSC_3338 copy

Een lakje als deze bevat 8ml lak en kost €1,69. Echt geen geld dus en zeker weten aan te raden!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Essence 147 Miss Universe.”

  1. Ik zie mijn reactie niet verschijnen, dan nog maar een keer.

    Ik vind het een mooie kleur maar te donker voor deze tijd van het jaar. Ik draag dit soort kleuren meestal in de herfst/winter.

    1. dat klopt, als het goed is zie je, zodra je een comment add, dat ik deze nog goed moet keuren. vandaar dat je hem niet meteen ziet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//