Nieuwtje! Paula’s Choice CLEAR-Lijn.

De CLEAR-lijn van Paula’s Choice is een effectieve gezichtsverzorgingslijn, speciaal geschikt voor iedereen die, ongeacht leeftijd, last heeft van een onzuivere huid met puistjes. De CLEAR-producten maken korte metten met mee-eters en puistjes, zonder irritatie of een te sterke uitdroging van de huid. Onlangs kregen de producten geheel vernieuwde verpakkingen en zijn vanaf nu, naast de normale inhoudsmaten, tevens verkrijgbaar in handzame ‘trial sizes’ van 30 ml alsmede in de vorm van probeersets voor 2 weken gebruik.

pccVeel producten voor een onzuivere huid bevatten ingrediënten, die de huid vaak flink kunnen irriteren of te sterk uitdrogen. Ook bevatten veel van dit soort producten parfums of kleurstoffen, die de huid onnodig negatief kunnen prikkelen. De uiterst milde samenstellingen van de CLEAR-producten zijn, net als alle producten van Paula’s Choice, volledig vrij van parfum, kleurstoffen of andere irriterende stoffen. Uiteraard zijn ze ook niet op dieren getest.

Drie producten voor een genadeloze aanpak van puistjes en andere onzuiverheden! De CLEAR-lijn van Paula’s Choice die in Europa verkrijgbaar is, bestaat uit de volgende producten:

 • CLEAR Pore Normalizing Cleanser (177 ml)
 • CLEAR Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid (118 ml)
 • CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid (118 ml)

Deze drie producten hebben alle een diep reinigende en huidzuiverende (v.w.b. de Cleanser) alsmede exfoliërende werking (in het geval van de Toners). Gecombineerd gebruik ervan helpt mee-eters en verstopte poriën te voorkomen. Bovendien heeft het salicylzuur (2% BHA) in de twee CLEAR Toners van Paula’s Choice kalmerende en krachtige antibacteriële eigenschappen. Deze effectieve combinatie van een reiniging met de CLEAR Pore Normalizing Cleanser en één van de CLEAR Toners (normaal of extra sterk), maakt de CLEAR-lijn van Paula’s Choice uitzonderlijk geschikt voor de doeltreffende strijd tegen puistjes en andere huidonzuiverheden! Nu ook verkrijgbaar in handige probeersets (‘trial sizes’) voor 2 weken.

pcc2Naast de normale inhoudsmaten van de CLEAR-lijn zijn de drie producten tevens verkrijgbaar in handzame ’trial sizes’ van 30 ml. Deze zijn los verkrijgbaar, maar ook als probeersets voor 2 weken gebruik. Deze effectieve verzorgingsroutine reinigt de poriën en vermindert puistjes, roodheid en ontstekingen. De CLEAR Regular (of Extra) Strength probeersets voor twee weken bevat 2 proefproducten, te weten de CLEAR Pore Normalizing Cleanser en de CLEAR Regular (of Extra) Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid (beide 30 ml).

Verkoopprijzen:

 • CLEAR Pore Normalizing Cleanser €16,00/177 ml en €4,95/30 ml
 • CLEAR Regular Strength Anti-Redness Exfoliating Solution- 2% BHA €24,90/118 ml en €6,95/30 ml
 • CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution- 2% BHA €24,90/118 ml en €6,95/30 ml
 • CLEAR Regular Strength Probeerset voor 2 weken €9,95/ 2 x 30 ml
 • CLEAR Extra Strength Probeerset voor 2 weken €9,95/ 2 x 30 ml

Deze lijn en andere Paula’s Choice producten zijn online te koop op de officiële webshop.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Nieuwtje! Paula’s Choice CLEAR-Lijn.”

 1. Ik wil nog steeds eens wat van Paula’s choice proberen. Nou heb ik niet zo’n moeilijke huid, maar dit klinkt wel goed!

  XO

 2. Ik heb nog nooit wat geprobeerd van Paula’s choice maar hoor en lees er wel vaak goeie dingen over. Zelf heb ik niet gauw last van puistjes maar zal wel graag een keer een van haar andere producten willen proberen. Goeie en duidelijke review Femke! Dankjewel

  Liefs Wendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//