EOTD 10/5; Splashes Of Colour.

Voor deze EOTD heb ik super veel verschillende kleuren gebruikt dat ik het niet allemaal precies meer weet ^^’

Er zaten mono’s van Essence, HEMA en Catrice bij maar ook paletjes van GOSH etc. etc….

Op dit moment is het een beetje chaos hier in huis, vriendlief Roy is gisteren ineens met spoed opgenomen in het ziekenhuis en moet asap geopereerd worden aan een blinde darm ontsteking. Vandaar dat ik me op dit moment gewoon even niet alle gebruikte producten kan herinneren. Zelf ben ik ook al 3/4 dagen ziek door een dikke ontsteking veroorzaakt door een verstandskies dus lichamelijk gezien gaat het hier allemaal niet zo super.

Gelukkig heb ik geen koorts meer, en heb ik gisteren zelfs mijn eindgesprek op stage gehad met als uitkomst een dikke vette 8.5! :DĀ  Dat was dan weer wel goed nieuws. Voor nu laat ik het even bij deze korte update binnenin dit EOTD artikeltje. Als je me volgt op Twitter en/of Facebook kun je de stand van zaken etc. wat uitgebreider volgen.

Update: ik ben gisteren tot heel laat in het ziekenhuis gebleven. Na veel onderzoek weten de doktoren nog steeds niet wat er met Roy aan de hand is. Het is dus niet zijn blinde darm of zijn nieren, wat we eerst wel dachten. Vandaag ben ik weer van 8 tot 22 in het ziekenhuis bij hem en krijgt hij een ct scan. Ik hoop dat dat meer duidelijkheid geeft!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “EOTD 10/5; Splashes Of Colour.”

  1. Het zit niet zo mee, ik wil jullie veel beterschap wensen! Gelukkig dat je eindgesprek zo goed ging! Ik vind he eotd heel mooi!

  2. Wat erg dat het niet lekker loopt met jullie gezondheid! =( Heel veel sterkte! En de make up is heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//