Eventjes Een Snelle Update…

Ola lieve lezers!

Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor de lieve berichtjes overal op facebook, twitter maar ook hier op femketje.nl. De afgelopen dagen waren echt killing en stressvol en mijn lichamelijke conditie is er niet beter op geworden.

Op dit moment zit het zo dat we gisteren, na serieus 8 uur te hebben moeten wachten op de uitslag van de ct scan, te horen hebben gekregen dat er eigenlijk niks te vinden is wat de pijn veroorzaakt. Hij wordt later nog helemaal onderzocht door specialisten en al die rompslomp. Ik ben in ieder geval blij dat hij weer thuis is!

Maar aangezien ik de afgelopen paar dagen dus niet thuis ben geweest heb ik ook even geen emails gelezen, beantwoord of nieuwe artikelen voor vandaag gemaakt. Het artikel van vandaag komt dus ietsjes later omdat ik zelf ook nog een doktersafspraak heb deze ochtend >.< Niks aan te doen maar goed, soms gaan andere dingen simpelweg voor.

In ieder geval allemaal super bedankt en stay tuned voor het nieuwe reviewartikel wat later vandaag online komt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Eventjes Een Snelle Update…”

  1. Sterkte! Echt vervelend en naar allemaal zeg. Ik heb het gevolgd op twitter. Hopelijk is er snel allemaal duidelijkheid!

  2. Wat duurde dat lang dan! 8 uur wachten op de uitslag. Aan de ene kant wel balen dat ze niks hebben kunnen vinden. Ik hoop dat het gauw weer beter gaat en ik wens jullie veel sterkte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//