Essence Fruity LE Lipbalms.

Deze vrolijke en zomerse LE van Essence kon ik niet laten liggen toen deze eindelijk in de winkels verscheen. Zo heb ik ook de twee lipbalms meegenomen omdat ik sowieso een sucker ben voor zoete geurtjes en al helemaal als het lipbalms zijn. Die neem ik altijd en overal mee naar toe en zijn super draagbaar. De lipbalms kostten €1,99 per stuk maar aangezien ik deze in een 1+1 gratis actie gekocht heb was het omgerekend 50% korting op alles.

De eerste lipbalm is Peach Beauty en zoals de naam al verklapt een oranje tint. Ik had sowieso niet verwacht dat er veel kleur van de lipbalms af zou komen, het is en blijft een lipbalm en die zijn bijna nooit goed gepigmenteerd. Gelukkig had ik qua pigmentatie geen hoge verwachtingen, deze is ook echt niet gepigmenteerd at all! Voor mij is het sowieso een toppertje want ik ben gek op peachy geurtjes (en kleurtjes!).

De tweede lipbalm heet Very Cherry en geeft ook weinig kleur af. Het enige wat je ziet is een licht roze glansje maar op donker gepigmenteerde lippen zie je van de kleur niets of amper iets terug. Wel is de geur erg duidelijk en aanwezig maar dat vind ik niet erg. De lipbalm ruikt naar kersenlollies en dat is zeker geen vies luchtje.

Ik ben er weg van en vind ze ook erg handig voor onderweg. Ze zitten in redelijk stevige hulzen wat ze ook makkelijk mee te nemen maakt. Je hoeft niet bang te zijn een huls snel gebroken in je tas terug te vinden. Ook sluit de dop strak aan en verlies je die niet snel.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Essence Fruity LE Lipbalms.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//