Catrice 840 Genius In The Bottle.

Weer zo’n Catrice lakje wat moeilijk te krijgen was hier in Zeeland aangezien het steeds uitverkocht was. Uiteindelijk heb ik ‘m nog wel te pakken gekregen voor een mooi prijsje van €2,49 voor 10ml lak. De nieuwe Catrice lakjes hebben trouwens allemaal een lekker breed kwastje. Deze vind ik persoonlijk erg fijn werken, helemaal niet streperig en deze past ook nog net op mijn smalle pinknagels.

Nu het lakje, een dupe van Chanel’s Peridot alleen is deze meer goudkleurig op de nagels dan lijkt in het flesje. Dat vind ik op zich wel jammer, hierdoor zie je de duochrome blauwe en groene kleuren niet erg goed. Afgezien van dat is het wel een erg mooie lak die (naar mijn mening) vooral erg mooi staat bij super lichte en bleke huidtinten.

De lak droogt overigens best snel en dekt ook goed met 2 a 3 dunnere laagjes (of 2 dikkere laagjes). wel vind ik de lak van zichzelf aardig streperig lakken maar dat komt voor een groot deel ook door de soort lak en de finish, het is een ietwat metallic achtige lak met een shimmery glossy finish.

Ik hou er wel van maar vind hem niet erg makkelijk draagbaar voor elke dag of elke gelegenheid!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice 840 Genius In The Bottle.”

  1. Ik heb dit lakje ook, en vind het ook een moeilijke kleur om te dragen! Maar ik vind hem wel mooi!

  2. Deze lak heb ik ook! Vorige week gekocht. Ik heb wel een paar lakjes van Chanel, maar ze zijn echt belachelijk duur. Dus ik dacht, dan neem ik een dupe =)

  3. Aaaah jalours! Hier in zaandam kan ik er niet aan komen ik wil hem zooooooooooooo graag #snifsnif hij staat je mooi !! Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//