Shoplog Dagje Maastricht 4 Mei 2012.

Vorige week vrijdag was ik samen met mijn moeder een dag naar Maastricht geweest. Ik was er zelf nog nooit eerder geweest en was dus ook super benieuwd naar alle winkels die daar zijn. Hier in Zeeland hebben we bijvoorbeeld helemaal geen  Lush of andere winkels met een groot assortiment kleding of andere goodies. Ik heb eerlijk gezegd niet erg veel gekocht, ik was in totaal nog geen €50 kwijt! Wel was het een super leuke en vooral memorabele dag samen met mijn moeder. We hebben daarom ook meteen besloten dit eens per jaar te gaan doen, gewoon zonder zeurende en klagende mannen lekker winkel in en winkel uit!

De volgende aankoopjes zijn gescoord:
– Lush massage bar; het was mijn aller eerste keer in een Lush winkel en vroeg daarom ook aan een medewerker wat hij mij zou aanraden en kwam met dit super fijne stuk aan. Ik heb er meteen maar zo’n opbergdoosje bij genomen, die hartjes smelten serieus ontzettend snel in je handen! Ook kreeg ik nog een sample van de Grass douchegel wat serieus ruikt alsof je in het gras hebt liggen rollen terwijl je onder de douche staat.

– Bij H&M heb ik een super schattig en romantisch bhtje gekocht voor een prikkie. Het handige is dat je deze bh op meerdere manieren kan dragen, inclusief strapless waardoor ik nu de perfecte nude bh voor mijn huidskleur gevonden heb! Ook heb ik bij een apart H&M winkeltje, laten we dat maar even het beauty filiaal noemen, een paar lakjes gekocht in de kleuren Beauty Bandit en Check Me Out. Daarnaast zag ik ook nog een super schattig mickey en minnie mouse oogschaduwpaletje is mooie lente pastel tinten voor nog geen €5! De lakjes kostte me trouwens maar €3,95 en ik heb ze dit weekend al allebei uitgeprobeerd. (hier komen nog reviews van!)

– Bij The Body Shop heb ik een lekker luchtje gescoord met 25% korting. Love Etc… Sun Kissed kostte me uiteindelijk ook maar €14,95 voor een flacon van 50ml. En OMG wat ben ik verliefd op het oranje/roze ombre effect van het flesje (naast dat de geur gewoon echt hemels is!). En ook hier kreeg ik weer een aantal body butter monstertjes mee.

– Als laatste was ik nog even bij Sephora in de V&D. Ik heb hier eigenlijk niks gekocht maar ik heb echt super lief het mini setje van de O.P.I. Holland Collection (dutch treats) EN de nieuwe Sephora (soort van essence dry drops maar dan beter en specialer) droogt-de-lak-sneller-druppeltjes gekregen van mijn mams. Ook hier was trouwens weer korting, ik geloof dat het 15% korting was op beide dingen. ^^

En dat was het alweer! Het was een super leuke dag met overigens ook erg lekker eten bij Amadeus tussen de middag. Al met al, het zal zeker een jaarlijkse traditie worden.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Shoplog Dagje Maastricht 4 Mei 2012.”

  1. “gewoon zonder zeurende en klagende mannen lekker winkel in en winkel uit!”

    Ik moest lachen :P fijn he, zo zonder mannen lekker winkelen ;) Leuke aankopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//