Collective Shoplog Juli 2012.

Ola lieve lezers!

Vandaag geen shoplog in de vorm van een filmpje maar gewoon lekker in de vorm van een geschreven artikeltje. Deze aankopen heb ik in de loop van eind juni tot en met juli gedaan en niet allemaal tegelijkertijd, maar omdat ik niet elke week een shoplog wilde maken heb ik het allemaal eventjes opgespaard om 1 groot artikel te maken.

Als eerste een massive berg Kruidvat goodies met veel backups van o.a. mijn favoriete nivea oogschaduw remover, 2 basecoats van Essence, een favoriete liquid liner van Essence, wat nagelakremovers en een nagellakremover potje (ik heb geprobeerd om een oud potje schoon te maken en er met gewone nagellakremover mee verder te gaan maar dit lukte niet, potje viel haast uit elkaar en de binnenkant met die borsteltjes kwam los te zitten >.<) Verder heb ik nog een backup van de Olaz beauty fluid meegenomen en een nieuwe schraper voor mijn voeten. Als laatste heb ik bij Kruidvat nog twee nieuwe Gosh oogpotloden meegenomen en twee lakjes van Catrice (browno mars en sing hey dirty lilah) voor maar €1,25 per stuk omdat deze uit het assortiment gaan!

Timmi kwam gezellig helpen toen ik de foto’s maakte :3 Ik ben ook nog even in de bij ons net vernieuwde H&M geweest en heb daar in de sale 2 nieuwe nude bh’s gekocht, een paar kekke zomerse wedges voor een paar euro en een setje divided lakjes.

Als je in een kledingwinkel werkt en er zijn goede acties dan ben je altijd de eerste om het te weten en om er van te profiteren! Zo was er ook weer sale bij mijn werk (C&A) en nam ik een leuk wit shirtje mee met lipstick/panterprint, een ombre dierenprint tanktop en een zwart jurkje met vogeltjes print wat ook overliep van weinig vogeltjes aan de bovenkant naar veel vogeltjes aan de onderkant.

Ook ben ik weer bij de Big bazar geweest waar ik een basecoat en topcoat van Paris Memories scoorde voor €0,80 per stuk. Ook was ik laatst weer eens in Terneuzen bij de op is op voordeelshop waar ik mijn nieuwe holy grail blonde wenkbrauwpotlood scoorde (hier komt sowieso nog een review over) en ook nog 4 W7 lakjes waarvan ik er 2 van mijn moeder kreeg, zo lief!

Als laatste nog twee Ebay aankoopjes; een super handige pincet waarmee je makkelijk nepwimpers en rhinestones kunt aanbrengen en een set van 10 nagelwielen voor een paar cent!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Ook is er op dit moment een extra tweede winactie gaande waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Collective Shoplog Juli 2012.”

  1. Leuke aankopen =D Shirtjes zijn leuk! En die creme van Olaz is echt fijn en niet duur =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//