China Glaze Electropop Collection; Lights Part 1.

Al eerder reviewde ik de Brights set in twee delen. Klik HIER en HIER om die reviews te lezen. Maar vandaag is het dus de beurt aan de eerste drie lakjes uit het Lights setje. Zelf vind ik het lastig te zeggen welke set ik leuker vind maar ik denk dat de Lights set iets makkelijker en meer draagbaar is, zeker als je van rustige pastel tinten houd. Wel zitten er in deze Lights set ook twee lakjes die ik eigenlijk eerder Bright zou noemen, maar goed.

Als eerste zo’n fellere lak uit het Lights setje, Fuchsia Fanatic; een creamy fuchsia/paarsroze lak die al snel dekt met maar 2 laagjes. Ook droogt deze lak aardig snel! Ik heb in mijn stash al een aantal andere lakjes die erg op deze lak lijken maar ik hou wel van zo’n donkere fuchsia tint en een kleur als deze is met veel andere tinten te combineren.

Dance Baby; een van mijn favoriete Lights tinten; de perfecte baby roze creamy tint die volgens mij erg veel lijkt op het lichtroze lakje uit de O.P.I. Nicki Minaj collectie. Ook dit lakje dekt snel met maar 2 dunne laagjes en geeft een mooie glossy finish en meisjesachtig gevoel.

Als laatste Electric Beat; ik denk dat dit blauwe lakje een favoriet is bij velen. De kleur zelf is blauw, licht blauw maar ook weer niet zo licht als bijvoorbeeld de ijsblauwe kleur van Kinetic Candy (deze wordt trouwens volgende week in het laatste electropop Lights collectie gereviewed). Het is echt een medium blauwe tint met een pastel twist. Ik hou er wel van en had zeker nog geen kleur als deze in mijn stash. Ook dit lakje droogt en dekt lekker snel met 2 laagjes.

Ik ben echt gek op deze gehele electropop collectie en kan alle lakjes ook super leuk met elkaar of met andere lakjes combineren. Vooral voor gradient en ombre nail art zijn deze lakjes super!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Ook is er op dit moment een extra tweede winactie gaande waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “China Glaze Electropop Collection; Lights Part 1.”

  1. Ik hou van Dance Baby. Echt een super toffe roze kleur. Ik heb veel roze kleuren nagellak maar Dance baby is wel een van mijn favorieten <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//