Glossybox Juli 2012; 1 Photo Post!

Ola lieve lezers!

Normaalgesproken maak ik een wat langere post gezien de foto’s dan deze met maar 1 foto maar aangezien ik niet erg veel tijd heb vandaag (het huishouden moet nu toch echt gedaan worden en ik heb geen wonder elfjes of kabouters die het voor me willen doen) en ik toch wel even wil laten zien wat er in mijn glossybox van deze maand zit, een 1 photo post.

In mijn box zitten dit keer producten die ik eigenlijk allemaal wel goed kan gebruiken. De box van vorige maand was voor mij echt een bummer box want ik kon 3 van de 5 producten niet echt gebruiken en heb die daarom ook weggegeven.

Ik zal ze even snel bespreken in de volgorde van links naar rechts op de foto; als eerste een (fullsize) op het eerste gezicht raar groen ogend goedje wat ik binnenkort uitgebreid ga uitproberen. Het is een foaming face wash voor normale tot vette huid van het merk Himalaya Herbals. Ik heb volgens mij nog nooit eerder een schuimende face wash gebruikt dus ik ben erg benieuwd!

Daarnaast staat een sample size van een super lekker ruikende Schwarzkopf shampoo, weer een sample size waar niet erg veel in zit maar hoop wel dat ik er op zijn minst 2 tot 3 keer mijn lange haar mee kan wassen, om een goed beeld te krijgen van wat de shampoo voor mijn haar doet. De shampoo claimt mooi, zacht en glanzend haar als resultaat te hebben.

Dan een fullsize Barry M lakje, een merk waar ik zelf nog niets van had maar wel veel positieve dingen over heb gehoord! Ik was super blij dat ik een normaal creamy lakje kreeg en geen crackle zoals veel andere abonnees wel kregen. Daarnaast is hij roze en tsja, ik ben gek op roze lakjes!

Een lipstick ontworpen door Glossybox in samenwerking met Kryolan. Ik heb hem nog niet geswatched omdat ik eerst productfoto’s wil maken maar het ziet er naar uit dat deze roze achtige tint nog wel eens een favoriet kan worden deze zomer. Daarnaast is het een fullsize product!

Als laatste 2 Weleda producten. Ik ben nooit zo gek op Weleda producten omdat ze vaak wat minder lekker ruikende producten hebben. Althans, ik vind ze nooit zo lekker ruiken, maar deze body oil die perfect is voor na het zonnen en de bodylotion ruiken erg lekker fris en fruitig. Een beetje citrus achtig maar daar hou ik wel van. Ook zou de olie de na gebruik een warme gloed moeten geven door een bepaalde kleurstof die er in zit. Zelf merk ik hier niet echt wat van, mijn huid ziet er alleen wat vettiger/glanzender uit voor zover ik nu merk. De bodylotion kan ik zeker wel gebruiken, vooral op mijn onderbenen die altijd heel erg droog zijn (van o.a. het scheren wat mijn huid ontzettend uitdroogd >.<)

Al met al, ik ben echt super enthousiast, zeker omdat de laatste box me erg tegenviel. Volgende maand zal ik proberen wel weer een groter artikel te plaatsen, met in ieder geval meer duidelijkere foto’s die gewoon met mijn Nikon gemaakt zijn en niet quick ass met mijn gsm!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Ook is er op dit moment een extra tweede winactie gaande waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Glossybox Juli 2012; 1 Photo Post!”

  1. Leuke spulletjes =D Ik zit misschien te overwegen om zelf ook een abbonement te nemen op de glossybox ^.^

  2. Ik vind het zo gaaf dat de Glossybox er een lipstick van hunzelf in heeft zitten! Ben benieuwd welke roze kleur jij hebt, of zouden ze allemaal één kleur zijn? Hij is wel gorgeous! De Barry M lak is trouwens mind-blowing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//