Collective Shoplog! (bol.com, Kruidvat, Action etc.)

Vorige maand en ook begin deze maand heb ik wat geshopt, vooral online maar ook een aantal keer voordat ik moest gaan werken in de ochtend. Ik werk midden in het centrum van Middelburg dus alles zit op kleine loopafstand. *eigenlijk veel te verleidelijk als je het mij vraagt XD*

DSC_7652

Als eerste scoorde ik bij de Action een nieuw soort mascara en 4 van de in totaal 5 (als ik het goed heb) nieuwe paletjes met 12 kleuren per palette. Ik heb ze al geswatched en moet zeggen dat ik voor die 0,79 euro per stuk pretty impressed ben! De mascara was geloof ik ook nog geen euro, maar de precieze prijs weet ik niet meer. Bij de Etos scoorde ik voor 8,99 een Victoria Secret body splash in een licht en bloemig geurtje. Ik vond de rest erg heftig naar mijn smaak dus ik nam alleen deze mee. Om in de geurtjes te blijven: ik scoorde voor 4,95 euro 2 Treacle Moon douchegels bij de AH. Het was 1+1 gratis dus het perfecte moment om er eens een paar uit te proberen.

Bij bornprettystore.com bestelde ik een verrassingspakketje voor 3 dollar waarin een set wimpers, een sponsje, nagelstickertjes en een eyeliner zat. Als laatste qua beauty stuff kocht ik bij het Kruidvat nog wat spulletjes van de Essence Wave Goddess LE, de lakjes staan btw al gereviewed! De lakjes kosten 1,89 per stuk, de eyeliner en de highlighter 2,99 per stuk. Ook kocht ik een aantal dagen daarvoor voor 1,99 euro per stuk nog 5 nieuwe Sinful Colors lakjes in erg neutrale en super draagbare kleurtjes.

DSC_7673Bij bol.com bestelde ik de 2 kleurboeken voor volwassenen voor zo’n tientje per stuk, maar ook nog alle 4 de Twilight boeken, ook voor een tientje per stuk. Ik ben de laatste tijd erg veel aan het lezen in mijn vrije tijd (voor zover ik dat nog heb met deze drukke werk-zomer) en wilde deze boeken sowieso nog hebben voor mijn collectie. Dikke score dus dat ze maar 10 euro per stuk waren! Bij mijn bestelling kreeg ik nog een extra pocket size boekje. Oh en bij de bruna kocht ik nog de make-up special van Nikkie voor een prikkie samen met de fashionista als voordeel-set :3 Volgens mij heb ik voor beide 6 euro in totaal betaald, terwijl de special alleen al voor 5 euro verkocht wordt.

Voor zover mijn laatste aankopen. Het is aardig wat maar de meeste dingen waren in de aanbieding of gewoonweg iets wat ik al langere tijd op mijn wishlist had staan. Ik kocht trouwens ook nog mijn favorieten NYX concealer bij de Douglas, maar die was ik vergeten uit mijn tas te pakken en te fotograferen *woopsiedoodles!*.

Wat was jouw laatste aankoop?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Collective Shoplog! (bol.com, Kruidvat, Action etc.)”

  1. Je hebt echt veel leuke dingen gekocht zeg! Heb je al een review van de palettes van Max&More? Ben echt benieuwd!

  2. Ben erg benieuwd naardie douchegels vd AH, die kokos ziet er erg lekker uit! De twilightboeken heb ik al 2x uitgelezen, ze zijn echt goed! Misschien deze vakantie weer eens meenemen voor op het strand :)

  3. wat een heerlijke aankoopjes heb je gedaan! de boeken van Twilight zijn nog mooier als de films! ik heb ze verslonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//