WINACTIE: 12 Paar Animal Print Oorbellen! CLOSED/GESLOTEN!!

Ik bestelde een tijdje terug twee leuke oorbel setjes bij buyincoins.com en had daardoor alle setjes oorbellen dubbel. Ik heb de twee halve setjes (eentje met allemaal zebra print en de ander met luipaard print) samengevoegd en het leek me leuk om deze als set weg te geven aan 1 van mijn lieve lezers. Ik heb ze dubbel and sharing is caring! :D

De oorbellen zelf zijn gewone stekertjes/dopjes en de achterkantjes zitten er bij. Ze hebben een ietwat gebolde voorkant en zilverkleurige platte achterkant wat geen enge scherpe randjes heeft o.i.d.!

winactie 13juli-3aug femketjeNL

Wat MOET je doen om kans te maken op deze 12 paar oorbelletjes?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 12 paar animal print oorbelletjes! Voor alle info http://femketje.nl/?p=10071 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 13 juli t/m 3 augustus 2014. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “WINACTIE: 12 Paar Animal Print Oorbellen! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. hi, super leuke winactie! Ik doe graag mee ;)
  Ik heb alles gedaan alleen niet dat met instagram ;(
  Leuk blog! Liefs. Jonne

 2. Ik doe graag mee, ik vind ze erg leuk!

  Ik heb je al geliked op Facebook en volg je ook al op Instagram en YouTube. :)

 3. Wat een leuke oorbellen. Ik draag graag knopjes . Deze zijn erg leuk ik heb alle stappen gedaan ook de extra stappen onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 4. Leuk, ik doe mee. Met 3 gaatjes in elk oor kan ik wel wat oorbellen gebruiken hahaha. Ik volg je op bl en heb dit artikel geliked.

 5. Ik doe natuurlijk graag mee! Die oorbellen zien er super gaaf uit. Het lijkt me wel eens uitdagend om panterprint te dragen. Niet qua fashion, maar gewoon als accessoires!

  Ik heb een tweet geplaatst en ik volg je natuurlijk al langer op insta en YouTube. Ook heb ik dit bericht geliked en volg ik je al heeeel lang op bloglovin :3

  Veel succes iedereen en jij met je blog! xox

 6. Ik doe heel graag mee.
  Volg je al op Bloglovin’
  Het bericht een like gegeven

 7. Hey,
  Wauwie, wat een te gekke winactie! Ik ben nu al helemaal in love met die gafe oorbellen! Die leuke prints zijn perfect voor de zomer :D Ik volg op Facebook, Instagram en Youtube. Alvast heel erg bedankt en fingers crossed…
  Xoxo Joanne

 8. Hoi Femketje! Gave oorbellen! Niet alleen voor mij maar ook voor mijn dochter van bijna 7 jaar. Ik volg je op alles, behalve Instagram (want die heb ik niet o-O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//