Alweer Een Kruidvat Shoplogje :3

Ja lieve lezers, het is weer zo ver: ik heb een dagje vrij en kon het niet laten om even bij het kruidvat binnen te stappen!

DSC_5242 copyZomaar een paar mooie lakjes van de maybelline brocades limited collectie gescoord met een 1+1 gratis actie, SCORE! Ze hebben me dus omgerekend maar €2 per stuk gekost. Ook kon ik het niet langer laten om de justin bieber essence highlighter mee te nemen voor €3,39. Ik ben nou eenmaal een highlighter junky en het hele schap stond nog vol.

Als laatste scoorde ik nog een december kalender voor €5, dat doe ik eigenlijk elk jaar maar het was er tot nu toe nog niet van gekomen. Elk jaar win ik minimaal €5 terug en het is gewoon een soort persoonlijke traditie geworden het elk jaar te proberen.

En, hebben jullie jezelf al iets voor Sinterklaas gegeven? :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Alweer Een Kruidvat Shoplogje :3”

 1. ik heb niets uit die LE omdat ik totaal geen fan ben van justin bieber en de producten mij in de winkel niet zo aanspraken. en die lakjes zijn echt prachtig!!

 2. Wat heerlijk he! Ook al zijn het dan maar een paar spulletjes het blijft leuk om te zien ;) Wij hebben gister suprise avond gehad en ik heb EOS lipbalm gekregen in de winterverpakking.

 3. hee!
  Ik vind je blog supperr!!
  En ik heb 5 Hema lakjes
  2 LaFemme
  En nog heel veel snoepgoed
  En kleren gekregen :)
  Wil je weer een nagellak stah update doen ?? :) xxx

  Liefss …. Je grootste fan! XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//