Essie Rock The Boat.

Zomercollecties zijn alweer een tijdje in de uitverkoop, al dan niet helemaal uitverkocht of met dikke kortingen online te scoren. Zo kocht ik een tijdje terug ook met 50% korting 2 lakjes uit de Essie zomer collectie van dit jaar. Rock The Boat heeft me dus maar €5 gekost i.p.v. €10!

essie rock the boat femketjeNLDeze lak is eigenlijk best goed te gebruiken in de winter door de prachtige ijsblauwe tint. Deze lak is niet erg basic door de mooie fijne zilveren shimmer/glittertjes. Ik moet zeggen dat ik ‘m al voor een aantal nail art designs gebruikt heb!

De lak dekt met 2 a 3 dunne laagjes en droogt redelijk vlot. Het heeft een glossy finish en chipt vrijwel niet, zeker niet met een goede topcoat. Essie is een mooi merk wat net wat prijziger is dan andere drogist nagellakjes, maar met kortingsacties of uitverkoop sla ik altijd mijn slag op oude collecties.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essie Rock The Boat.”

  1. Leuk dat je m nu hebt gehaald met zoveel korting! Ik vond m van de zomer er niet zo uitschieten naast die gorgeous groene die er toen bij zat. Voor de winter vind ik m wel errug leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//