Inspiration: Winter Weddings.

Trouwen in de winter lijkt me ontzettend mooi! Trouwplannen hebben Roy en ik op dit moment nog niet, daar moeten we toch echt nog jaren voor sparen aangezien ik geen kleine bruiloft wil ^^ In dit artikel een aantal mooie foto’s ter inspiratie!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Inspiration: Winter Weddings.”

 1. Toevallig trouwt mijn beste vriendin volgende woensdag. Ik zou het zelf nooit doen, ik hou niet van de winter :p Vind het wel lastig, wat moet je als gast aantrekken op een trouw zo dicht bij Kerst? Alles wat je vindt in de winkels is met glitters en goud, dat vind ik dan weer overdreven Kerst achtig…

 2. Mijn nicht is vorig jaar in december getrouwd. Heel erg leuk maar helaas ook heel erg koud. Tijdens de fotosessie was het snel jas uit, snel op de foto en dan zo snel mogelijk terug de jas aan en naar binnen.

 3. Wow, wat prachtig! Vooral de foto’s in de sneeuw zijn echt onwijs mooi, maar ik zou wel de hele tijd bang zijn dat ik longontsteking zou krijgen haha ;)

 4. Aah, echt prachtig! Wij trouwen in het voorjaar, en hoewel ik deze plaatjes fantastisch vind, hoop ik toch wel op mooi weer hihi.

 5. Oh dat lijkt mij echt geweldig in de sneeuw trouwen. Kijk hoe heerlijke foto’s , daar word je toch helemaal gelukkig van, mij zou het niet uitmaken hoe koud het dan is

 6. That second picture.. geef me ff om Hippo snel ten huwelijk te vragen, get this show on the road LOL! Dies echt sprookjesachtig..

 7. Wow wat een onwijs gave foto’s en prachtige jurken zie ik voorbij komen!
  Ik ben alleen bang voor een onwijs rode loopneus wanneer ik in de winter zal gaan trouwen hihi
  De sneeuw vind ik echt wel iets magisch hebben!

 8. Prachtig! Ik zou ook wel willen trouwen in de winter (eerst even Mr. Right vinden)…. Maar dan zou ik het in de zomer nog wel een keer overdoen haha.

  Leuke blog heb je! Ik ga je volgen :)

 9. Nooit echt bewust over nagedacht, maar het kan wel heel mooi zijn, trouwen in de winter, vooral als het dan ook nog sneeuwt =) Maar persoonlijk zou ik liever in het begin van de lente willen trouwen ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//