4 thoughts on “Vlog – 31 January/4 February 2017.”

  1. Ik weet nog goed dat ik een artikel las dat je piercings eruit waren, en nu heb je ze weer, super cool.
    Daarin tegen ben ik zo dom geweest om vier jaar lang intens verdrietig te zijn geweest om een oorgaatje, die blijkbaar nog open was…

    Ik had ze eruit gehaald vanwege mijn reuma, ik had eerst een helix, daarna een in het andere oor, ook iets onder het midden van m’n kraakbeen twee piercings en mijn navel.

    Toen ik bijna twee weken terug mijn dubbele helix eruit haalde, door dikke bulten, baalde ik toch erg, weer dat verdriet. Toen had ik de piercer gemaild, hij zei kom even langs, op een gegeven moment zei hij ” oh je hebt nog een gaatje, dan doe ik daar een sieraad in en in die onderste, ik zeg “die bovenste is al vijf jaar dicht” (ik heb met verschillende litteken middelen gesmeerd voor niks, omg). Wat ik niet snapte is dat mijn piercer zei dat hij mijn dubbele helix teveel op elkaar vond staan (hij heb die zelf gepierct). Daarom gebruikte hij een oudere helix zodat ze verder van elkaar af staan, maar misschien komt dat omdat ik nu knopjes wilde, en normaal ringetjes heb, die piercen ze volgens mij vaak dichter bij elkaar toch?

    1. Ik durf niet te zeggen of ze de afstand bij ringetjes kleiner maken eigenlijk! Zal ook wel voor een groot deel aan de piercer liggen lijkt me. Maar ook ik dacht lange tijd dat mijn piercings dicht waren, ik prikte er echt zonder moeite en pijn doorheen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//