Tip: Leuke Budget Mokken Bij Free Record Shop!

Ola lieve lezers!

Even snel een klein tip artikeltje tussendoor. Ik kwam namelijk een tijdje geleden sinds enorm lange tijd weer eens in de FRS en zag daar de meest leuke Disney, Mr. Bean, SpongeBob Squarepants e.a. mokken ever!

DSC_2499 copyIk heb in totaal 4 SpongeBob mokken meegenomen, elk voor maar €2 per stuk (afgeprijsd van €6 naar €2), en een massive grote Disney prinsessen mok (ook deze was €2 maar staat niet op de foto). Ze hebben ontzettend veel verschillende designs maar ook groottes op dit moment. Mokken zijn altijd handig om te hebben, zeker als je niet meer thuis woont of binnenkort op jezelf gaat wonen of samenwonen. En omdat ze zo handig zijn en je ze vaak nodig hebt, waarom zou je er dan geen met super leuke printjes en designs scoren :3

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Tip: Leuke Budget Mokken Bij Free Record Shop!”

  1. Super schattig! Ik heb inmiddels een scala aan mokken en theekoppen (Ikea hallelujah!). Maar dit is wel een erg leuke tip!!

  2. Leuke mokken :) ik koop niet vaak van dat soort spulletjes, want ik ga nog lang niet uit huis en om nou een mok te kopen voor mezelf terwijl er bij ons in de kast genoeg staan? naah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//