O.P.I. So So Skullicious Mini Set.

Laatst in een awesome gewonnen packet zat dit O.P.I. setje van de So So Skullicious collectie. Ik had eigenlijk nog nooit van deze collectie gehoord dus was wel erg benieuwd. O.P.I. mini setjes bevatten altijd 4 kleine potjes lak van een bepaalde collectie met in elk potje 3,75ml lak.

DSC_2305 copy DSC_2306 copy Deze set is dus van de So So Skullicious collectie die in het najaar van 2012 verscheen voor de Halloween periode. Er zitten naast 4 pretty lakjes ook nog 10 waterdecals in met sugarskull figuurtjes. De lakjes zelf zijn, zoals gewent van O.P.I., van mooie kwaliteit en dekken allemaal lekker snel met 2 a 3 dunne laagjes.

DSC_2308 copyDe 4 kleuren in dit setje zijn Hi, Pumpkin: een mooie pompoenoranje tint die door ons Dutchies ook makkelijk als Koning(inne)dag lak door kan gaan. Dan een mooie medium creamy roze tint genaamd A- Rose From The Dead. Mourning Glory is een simpele maar goed dekkende basic zwarte lak die je altijd in de stash moet hebben. Als laatste Candlelight, een creamy en volle gele tint.

DSC_2309 copyAlle kleurtjes staan super leuk bij elkaar maar zijn natuurlijk ook makkelijk apart te dragen. Een mooi setje met basic creamy leuke kleurtjes. O.P.I mini setjes kosten normaal gesproken zo rond de €12-€15.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “O.P.I. So So Skullicious Mini Set.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//