The Power Of Makeup.

dsc_4365-thepowerofmakeup-femketje

Ola lieve lezers!

Ik probeer met regelmaat nieuwe video’s te uploaden en tot nu toe gaat het aardig goed :) Vandaag wilde ik super graag mijn versie van The Power Of Makeup met jullie delen waarbij ik 1 kan van mijn gezicht onaangeraakt laat, en de ander als full on glam opmaak!

Deze video is voor mij persoonlijk een schreeuw voor mensen die het zelf even niet kunnenย om voor zichzelf op te komen. Laat nooit iemand anders je vertellen wat je niet of wel moet doen met jouw leven, of je nu wel of geen makeup draagt: Je bent GORGEOUS met en zonder <3

[youtube_sc url=”https://youtu.be/MlYZQNcKrPo”]


//Hi eveyone! I’m trying to post some new vids more regularly, and it is actually really working out well so far :D Today I wanted to share with you my version of The Power Of Makeup with you guys. I left one side of my face completely naked and the other side I put some full on glam makeup on ;)

This video is a personal one for me because I don’t want anyone to be messed around with and told to be different than they are. Just do whatever you want to do with your life and don’t let anyone tell you you aren’t gorgeous without makeup. Don’t feel obligated to wear makeup or to always be a clean canvas. Love yourself because there is only one YOU! <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “The Power Of Makeup.”

  1. Gaaf dat je dit gedaan hebt! En inderdaad je bent met en zonder make-up mooi. Mensen moeten zich er niet achter gaan verschuilen.

  2. Mooi… Goed om deze video te maken.
    Ik durf nu ook een foto zonder make-up te posten, dat zou ik vroeger echt niet gedaan hebben. Mijn man vind mij zonder masker mooier, de schat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//