Look – Leave A Little Sparkle…

DSC_4208 copy small

Eigenlijk is vrijdag mijn vrije dag, maar ik wilde heel graag deze look met jullie delen. Simpelweg omdat ik echt crazy in love ben met deze super zoete roze ooglook en alle pretty multicoloured glitters! <3

DSC_4207 copy small DSC_4201 copy small

De look is, again, erg makkelijk om te maken en duurde mij maar 5 tot 10 minuutjes inclusief de foundation routine ;) Ik zal proberen om snel door alle producten te vliegen zodat het gewoon een mooi foto-kijk-artikel is en geen lang ramble verhaal: Als eerste gebruikte ik voor de basis mijn Nivea aftershavebalm als primer, mijn Rimmel foundation en Essence setting powder. Zoals ook bijna altijd gebruikte ik de Catrice high glow mineral highlighter en mijn good old HEMA bronzer. Ook vond ik het leuk om weer eens een mini beetje van een oudere LE blush van Essence te gebruiken. Op de lippen ging ik voor een transparant glossje, lekker simpel en snel.

Voor de ogen was mijn Essence base onmisbaar en ging ik aan de slag met het Urban Decay XX vice ltd reloaded palette, het NYX glitterati glitter cream palette en mijn favo Essence mascara combi (met de bijpassende lash topcoat). En dat was het al :D Geen liquid liner of andere fratsen, gewoon oogschaduw en glitters. BAM!

DSC_4218 copy small DSC_4212 copy small


//Hi everyone! I know it is Friday and actually my day off, but I really wanted to share this girly pink and glittery look with you guys <3 It is, again, a really simple look to make, most of the time is spent on the foundation routine The complete look only took me about 10 minutes. Please check out all of the items used in the Dutch text above, all the links are in there ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Look – Leave A Little Sparkle…”

  1. Die glitters! <3 hoe kan je zo snel je make-up doen joh, als ik alleen wenkbrauwen doe ben ik al een kwartier bezig xD

  2. Tjeminee… Als ik dat alleen zou plaatsen zou je er twee kanten op kunnen.
    Ik vind het prachtig, apart. Ik weet niet of dat mij zou staan, maar voila Femke doet het!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//