Shoplog – Show Me Your Nudes!

DSC_1867

Okay, de titel van dit artikel is misschien wat afleidend maarja, het zijn nu eenmaal een berg nude/naked achtige producten die ik afgelopen donderdag gescoord heb in het kruidvat welke ik graag even aan jullie “show” ;)

Ik scoorde 2 nieuwe kwastjes van Essence (een blending brush en een kleiner oogschaduw kwastje), ik had een aantal jaar geleden al wat Essence kwasten gescoord en ik was er super blij mee dus hopelijk zijn deze ook zo fijn :D Ik nam ook 2 van de in totaal 5 of 6 lakjes mee van de colour & care lijn, en die heb ik toevallig al geswatched en ben er super blij mee! Naar aanleiding van wat reviews nam ik ook de Essence pure nude powder mee en de Catrice high glow highlighter. Ook nam ik een gokje met de Essence liquid concealer mee in de lichtste tint, en de witte nieuwe liquid liner. Als laatste nog wat nieuwe assortiment lakjes van Essence die echt nude as fuck zijn met de toepasselijke lijn-naam no make-up look.

Een mooie buit voor een shopping spree op een rustige donderdag ochtend :D Van alle producten komen nog reviews online, en natuurlijk looks waarbij ik de producten in gebruik laat zien.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Shoplog – Show Me Your Nudes!”

  1. Leuke items heb je geshopt! Eigenlijk heb ik geen van de bovenstaande dingen gekocht maar ben ik wel benieuwd naar de highlighters :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//