Spam Je Blog!

DSC_1115 copy small

Ola lieve lezers,

het leek me wel weer eens tijd om een spam je blog post te openen, waarin er lekker randomly op los gespammed mag worden! Laat in de comments een reactie achter waar je blog over gaat en waarom we met z’n allen er een kijkje op moeten nemen. Ik ga sowieso alle blogs later nog uitvoerig bekijken ;)

Spamming (when allowed) is a great way to share the love! Make the world wide web a better place <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Leuk dat we mogen spammen. Ik vind het ook altijd leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn site ☺ Op http://www.littlebyme.nl deel ik alles wat ik leuk vind. Dat kan zijn beauty, lifestyle en koken. Verder kan je gezellig meekijken Hoe mijn week er ongeveer uitziet als werkende mama.

 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog gaat voornamelijk over make-up maar zo af en toe review ik ook wat verzorging producten! Ik wil uiteindelijk ook over grime/SFX gaan bloggen, maar daar ben ik nu nog niet aan toe gekomen!

 3. Mogen spammen is lief! Je zult mijn reacties vast wel voorbij hebben zien komen. M’n blog is http://www.matteandshimmer.nl waar ik blog over beauty, vaak make-up, maar ook soms wat over lifestyle, fashion of een recept. Heel erg lief als je komt kijken!

  Liefs

 4. Oeh leuk, daar ga ik eens even gebruik van maken :D
  Ik blog op DinjaDONUT, vooral over lifestyle en persoonlijke dingen maar ook wel eens over wat beauty artikelen, creatieve knutsels en games!
  Zeer uitgebreid dus, maar de beste indruk krijg je door even mijn blog te bezoeken ^_^
  http://dinjadonut.blogspot.nl/

 5. Wat leuk dat wij onze blogs mogen spammen. Ik ben Kyra en heb nog niet zo lang een eigen blog: http://thecasualdoll.blogspot.nl/. Ik ben gaan bloggen omdat ik het schrijven ontzettend misde. The casual doll is een persoonlijke blog over fashion, beauty en mijn eigen leven.

 6. The Beautyboulevard is een tweetalig beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Dit zijn natuurlijk de meest uiteenlopende onderwerpen, maar ze hebben allemaal een doel: meiden helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen.
  http://www.thebeautyboulevard.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//