Shoplog – Mijn Gefaalde Nagellak No Buy.

Ik had eigenlijk met mezelf afgesproken de komende 3 maanden geen nieuwe nagellak te kopen, en 1 maand is het gelukt… Tot ik vanochtend na een sucky crappy rijles wat shoptherapie nodig had en ik mezelf binnen no time in het Kruidvat bevond, waar ook nog eens perfect getimed, de nieuwe Essence gel nagellakjes stonden. Dat zijn zegmaar de vernieuwde Colour&Go lakjes die volgens Essence net zo goed blijven zitten als gel lak, maar waarbij je geen lamp en al die fratsen nodig hebt. Ik kan alvast verklappen dat ze ook vrij snel drogen, dus dat is een fijn pluspunt :D Een review volgt nog!

shoplog 30mrt2015

Ik scoorde 5 van de nieuwe kleurtjes met daarnaast nog de top en basecoat van dezelfde “the gel nail polish” lijn. De gekleurde lakjes kosten hetzelfde als de Colour&Go lakjes (1,69), en de top en basecoat kosten wat meer maar zijn nog vrij betaalbaar met een prijsje van 2,59 euro per stuk.

De kleurtjes die ik meenam zijn: 28 Hello Sunshine09 # Lucky06 Space Queen (deze heb ik overigens al eerder gekocht jaren geleden toen de oude kleinere potjes van de Colour&Go lijn nog in het assortiment waren. Ik kan dus goed kijken of ik echt verschil merk tussen de normale en de gel achtige lak!) – 13 Forgive Me en als laatste 35 Engaged (deze is een satin finish lakje).

Ik heb deze middag er al een nail art mee gemaakt welke later nog online komt, evenals de review van de lakjes en de top/basecoats! Maar in ieder geval: jammer van de no buy fail, maar ik ben wel rete blij met m’n nieuwe aankoopjes na een super crappy begin van de dag :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Shoplog – Mijn Gefaalde Nagellak No Buy.”

  1. Ach, deze lakjes van Essence zijn niet zo duur dat het niet even kan ;) Ik heb ook wat van deze lijn gekocht, helaas zonder de top- en basecoat, maar de kassière zei dat het zonder ook eventueel kon. Ik ben benieuwd naar je review! :D

    1. In het schap bij mijn filiaal stond het aan de rechterkant onder de nagellak lijn :) Misschien dat ze die gewoon nog niet aangevoerd hadden gekregen en dat ze later binnen komen ^^

  2. Haha ik ken die gefaalde no buys…ik wilde een tijdje geen make-up meer kopen, heb ik gister een vrij grote bestelling op Makeup Revolution geplaatst. Oops! Maar make-up kan je zo blij maken haha! Die lichtroze lak ziet er heel mooi uit.

  3. Soms is shoppen de beste therapie die er is (of je nou een no buy hebt of niet haha), mooie lakjes heb je gekocht ben benieuwd naar je mening er over x

  4. Ik heb ook al meerdere keren gekeken of de nieuwe lakjes van Essence binnen waren, maar ze zijn er nu dus eindelijk. Leuke tinten heb je meegenomen, ik ga binnenkort ook eens kijken!

    1. Er zitten heel wat kleuren tussen die eerder ook al in de normale Colour&Go lijn zaten, dus ik zou eerst even kijken welke je al hebt want qua kleur verschillen die niets :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//