Favoriete Series.

Nu ik een paar weken vakantie heb volg ik weer wat meer series (samen met Roy). Ik heb er in de tussentijd weer een aantal afgekeken welke me ook wel de moeite waard leken even te delen met jullie.

derek

Derek. Deze serie was kort maar krachtig met 2 seizoenen en een special. Ik vond ‘m mooi omdat hij zo echt was. Het gaat over het leven van een ietwat zwakker begaafde man en het werk/leven in een bejaarden/verzorgingstehuis. Heel grappig, maar heel echt!

house-of-cards

House Of Cards. Een serie die Roy begon met kijken maar welke ik stiekem ben mee gaan volgen. Over een man die op een gegeven moment president van de VS wordt en watvoor smerige spelletjes er allemaal in de politiek gespeeld kunnen worden. Interessant om te volgen en het is gewoon super goed geacteerd.

American-Horror-Story-logo-wide-560x282

Als laatste in het rijtje (welke ik trouwens weer opnieuw ben begonnen met kijken vanaf seizoen 1 af) is AHS *american horror story*. Het 4e en tot nu toe laatste seizoen Freak Show vond ik wat minder dan de eerste 3, maar seizoen 5 met de naam Hotel maakt me wel weer erg geïnteresseerd. Als helemaal omdat Lady Gaga er in voor zal komen en hopelijk mijn actor crush Evan Peters ook <3

Welke series volgen en/of kijken jullie op dit moment, nog leuke aanraders?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Favoriete Series.”

  1. Ik ben ook fan van House of Cards! Ik durf eerlijk gezegd nog steeds geen American Horror Story te kijken omdat ik erg snel bang word xd Van de eerste had ik nog nooit gehoord! Zelf ben ik erg fan van Orange Is The New Black alleen is dat voorlopig afgelopen, wachten op seizoen 3 in de zomer… :/

  2. Ik heb geen één van deze series gezien. Zelf ben ik meer van de vrouwenseries haha. Momenteel volg ik Pretty Little Liars en ben ik Gossip Girl weer opnieuw gaan kijken.

  3. Ik heb al vaker gehoord dat deze series goed zijn, misschien moet ik ze toch maar eens gaan kijken! Mijn favoriete serie is Pretty Little Liars :) xx

  4. Ik heb nog nooit een van deze series gekeken. American Horror Story raadt iedereen wel aan de laatste tijd.. Zelf kijk ik Pretty Little Liars (aanrader!), Eye Candy, The Carrie Diaries, Lost en Under The Dome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//