Shoplog Juli/Augustus – Vlissingen/Maastricht :D

Ola lieve lezers!

Afgelopen paar weken heb ik een aantal dingetjes gescoord hier in Vlissingen maar ben ik ook vorig weekend in Maastricht geweest met m’n mams. Ook daar heb ik aardig wat goodies gescoord en in dit shoplog artikel laat ik alles even snel voorbij komen :3 Here We Go!

DSC_4157 copyAls eerste scoorde ik heel wat deo’s in de sale (etos en big bazar *in Vlissingen*), maar liefst 6 voor roy (€1,50 per stuk) en 3 voor mij (€0,99 per stuk).

DSC_4168 copyOok scoorde ik in Vlissingen nog twee paar super adorable en simpele floral print schoenen voor maar €5 per paar bij vanHaren! Ik kon simpelweg niet kiezen welke ik leuker vond en voor dat geld kon ik beide wel meenemen :3

DSC_4239 copyOp m’n werk (C&A) was de final sale ook weer begonnen en het is altijd leuk als je zelf alles mag afprijzen en meteen de beste deals in je eigen maatjes er uit kunt vissen. Zo nam ik 3 paar shorts mee die me van links naar rechts: €4, €4, en €7 hebben gekost. Ook scoorde ik met m’n 50% bedrijfskledingkorting ook nog die cute ass ballerina’tjes die ik voor €4,95 mee naar huis nam. Ze zitten trouwens echt perfect, net pantoffels en ze zijn in nog een aantal andere kekke kleurtjes te krijgen.

DSC_4238 copyIn Maastricht heb ik toch wel het meeste gekocht van mijn shopavonturen. Ik scoorde weer bij vanHaren awesome sneakerwedges die me serieus maar €7,45 hebben gekost. Bij H&M kocht ik het super schattige kitty-jurkje op de divided afdeling voor maar €19,95. Bij Zara kocht ik nog een lekker geurtje met de naam Fruity voor €9.95. Ook moest ik even het Kruidvat binnen waar ik de 3 Essence baked LE oogschaduws (2,89 per stuk) meenam van de me and my icecream collectie, een paar LE Catrice blushes (€3,99 per stuk), 2 van mijn favoriete 24/7 basecoats (€1,89 per stuk), een setting powder (€2,99) en een compact powder in een lichtere tint dan die ik nu al heb (€2,99). Bij de H&M beauty store kocht ik nog een leuk nagellak setje met daarin een wit lakje en 3 glitterlakjes voor maar €5,95.

Tot zo ver mijn shopavonturen van de afgelopen weken. Voor nu is het sparen geblazen en zit ik weer strikt in een no buy aangezien Roy en ik op zoek zijn naar een koophuis! Wat is het laatste wat jullie geshopt hebben? :3

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

35 thoughts on “Shoplog Juli/Augustus – Vlissingen/Maastricht :D”

  1. Wat ben je goed geslaagd. Het jurkje vind ik erg leuk, evenals je schoenen en je shorts en make-up is altijd leuk :-)

  2. Leuke dingen! Ik heb zelf een halfjaar stage gelopen in Vlissingen en ben slechts een keer eigenlijk gaan winkelen en in Maastricht, jammer want het is best wel leuk! :D

  3. Wat een te gekke aankopen! Je bent zeker goed geslaagd, veel plezier ervan! En je schoentjes zijn echt fantastisch, leuke stijl heb je.

  4. Leuke aankopen, die drie paar schoenen zijn leuk! =D En de roze limited edition blush van Catrice is erg mooi =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//