Tag: Mijn Eerste Keer..

Ola lieve lezers!

Aangezien het voor de meeste van jullie nog vakantie is en we het allemaal wat rustiger aan doen, leek het me leuk om op deze *best bewolkte* woensdagmiddag weer eens een tag te plaatsen. Deze “mijn eerste keer” tag heb ik al regelmatig voorbij zien komen op YT en een enkele keer op beautyblogs. En voordat jullie al excited raken over dat ik misschien wel over mijn ‘echte’ eerste keer ga vertellen: dat gebeurt niet in dit artikel :’)

Mijn eerste woord:
Ik denk dat dat iets als mama was, lekker easy breezy!

Mijn eerste beste vriendin:
Ik denk dat ik dan heel de basisschoolperiode oversla en naar de brugklas kijk waar ik Iris leerde kennen en waarmee ik 6 jaar lang in de klas heb gezeten en super veel lol heb gehad :3 Op de basisschool had ik ook wel wat vriendinnetjes maar niet echt BFF’s te noemen.

Mijn eerste huisdier:
Dat is een lastige aangezien we altijd al huisdieren (katten, honden, papegaaien, kippen, noem maar op) hebben gehad en ze altijd gezinshuisdieren waren. Mijn eerste echte eigen huisdier waren 2 super schattige groen/gele parkietjes die ik Pien en Puk noemde. Ze zijn echt nog oud geworden trouwens!

Mijn eerste angst:
Verdrinken.

Mijn eerste auto:
Ik heb zelf nog geen auto maar de eerste auto die Roy kocht was een groene peugeot als ik het goed heb. Karige rot auto was het, dat moet ik er wel bij vertellen XD

Mijn eerste mobiel:
Dat weet ik nog super goed, een Nokia 3410! Die kreeg ik van mijn nicht toen ik haar had geholpen haar slaapkamer te schilderen toen ik 13 was.

Mijn eerste vriendje:
Kevin. Eikel wist niet wat ‘ie liet lopen toendertijd en nu heeft hij spijt. Jammer maar helaas jongen!

Mijn eerste liefde:
*Heel voorspelbaar* Roy :3

Mijn eerste YT video en blogpost.
Poehh, mijn eerste video was een review over een 120 oogschaduw palette in november 2010. Mijn eerste blogpost ging geloof ik over het feit dat ik was begonnen met bloggen, in oktober 2010 ^^

Mijn eerste grote uitgave:
Ik denk dat dat mijn laptop was die ik nu na 5 jaar intensief gebruiken nog steeds heb en nog prima draait. Afgezien dat de accu lurp is en ik altijd aan het stroom moet hangen :3 Love mijn laptop!

Mijn eerste baantje:
Was echt een hel XD Ik was 15 en had mijn eerste middelbareschool diploma al op zak. Het was bij de C1000 op het dorp waar ik in totaal 15 jaar gewoont heb. Moest veel nasty werk doen in de slagerijafdeling naast het normale vakkenvullen en heb het ook maar een zomervakantie gedaan. Nooit meer ga ik in een slagerij of een slagerijafdeling werken. BAH!

Mijn eerste keer het land uit:
Dat was al vrij vroeg, naar België dat wel XD Ik denk dat ik een jaar of 2/3 was op vakantie met mijn ouders en broers met onze boot. Klinkt erg fancy een eigen boot, maar m’n paps heeft er altijd super hard voor gewerkt. Respect dat hij dat toch allemaal kon bereiken met hard werk terwijl hij toch 5 kinderen en een vrouw te onderhouden had!

Tot zover de Eerste Keer tag! Wil je ‘m overnemen: ga je gang :3

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Tag: Mijn Eerste Keer..”

  1. Eew, vreselijk; denk je een gewoon baantje met vakkenvullen te hebben, moet je daarnaast ook met dode beesten werken…

    1. Ja dat vond ik nog niet zo heel erg omdat ik het grootste gedeelte schoonmaak werk moest doen, maar ik moest serieus gewoon met semi bedorven koeientongen zeulen, like wtf >.<

  2. weer een hele leuk tag. Wij hebben ook altijd huisdieren gehad en ook echt van alles (kippen, konijnen, duiven, honden, katten, schildpadden, cavia, vogeltjes, fretjes, spinnen etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//