Demak’Up Facelook: Embrace Your Inner Sparkle!

Laatst kreeg ik een ontzettend leuk maar best mysterieus mailtje van Demak’Up met de vraag of ik mee wilde doen in een toen nog geheim project. Als make-up lover kon ik gewoon geen nee zeggen en afgelopen dinsdag kreeg ik een amazing box binnen met daarin super fijne Demak’Up goodies en de geheime opdracht. De opdracht is een eigen Demak’Up Facelook te maken voor een wedstrijd waarbij je de 5e en laatste look moet maken op een eigen, unieke en creatieve manier. Je mag lekker los gaan met make-up want de slogan voor deze actie is Don’t worry, it will come off! De looks mogen wat lastiger te maken zijn want practice does make perfect! Dus bij deze mijn entry met de naam “Embrace Your Inner Sparkle!“.

femketje demakup facelook small(Om de complete make-up Facelook van heel dichtbij te kijken kun je altijd op de foto klikken voor een grotere resolutie en meer details! :3)

“Embrace Your Inner Sparkle!” is een look die schreeuwt om gezien te worden en is door de zwarte opvallende liner typisch femketje te noemen. Naast de liner is er een berg glitter op de oogleden gebruikt om die inner sparkle goed te laten zien. De huid is flawless gemaakt met wat foundation waarbij een highlighter voor die extra glow niet mag ontbreken.Een beetje lipgloss in je favoriete kleur (een sheer hot pink kleurtje in mijn geval), en je bent klaar om te shinen!

Het achterliggende idee van “Embrace Your Inner Sparkle!” is dat je positief in het leven moet staan om er iets van te maken. Echte schoonheid komt vanbinnen en wanneer je niet met jezelf door 1 deur kan, kun je je eigen persoonlijke beauty ook niet aan anderen laten zien. Er is al genoeg ellende en duisternis in de wereld, waarom zou je jezelf er van weerhouden de wereld net wat mooier te maken door van jezelf te houden en te schitteren als een diamant?

Demak’Up: Super bedankt voor het awesome pakket en de vraag of ik mee wilde doen. Ik hoop dat mijn inspiratie bij jullie in de smaak valt!

x femketje

Over een tijdje krijgen we te zien wie de laatste 20 looks hebben gemaakt en kan er via de FB pagina gestemd worden :D

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Demak’Up Facelook: Embrace Your Inner Sparkle!”

  1. Wat een geweldige look!! Die liner heb je zó mooi aangebracht. Mooie gedachte zit er achter deze look.

  2. Wat een mooie look en de uitleg erbij, maakt de look nog mooier. Ben benieuwd wat ze ervan zullen vinden….ik vind het heel bijzonder :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//