Q&A: De Antwoorden :3

Een tijdje terug postte ik een Q&A artikel waarin jullie alle brandende vragen konden stellen. Vanmiddag in dit artikel ga ik ze allemaal beantwoorden :3 Here We Go!

Eline vroeg: Echt iets wat ik me al heel lang af vraag, hoeveel nagellakjes heb jij wel niet?:
Als ik heel eerlijk ben zou ik het niet weten en wil ik het aantal ook niet weten :’) Het zijn er denk ik zo rond de 450 nu ^^

Priscilla vroeg: Ik weet niet of je het al eens eerder hebt beantwoord, maar wat vindt jouw vriend van je nagellak obsessie?:
Hij vind het allemaal wel best. Hij heeft er niet echt een open directe mening over en vind het alleen maar leuk dat ik iets heb gevonden waarin ik helemaal op kan gaan. Hij vind het gewoon leuk om mijn excited te zien over een mooie nail art of een mooie nagellak collectie. *hij is lief, I know :3*

NOTD 6juli2013Bo reageerde op Priscilla’s vraag met: Daar ben ik ook nieuwsgierig naar en niet alleen nagellak maar ook make-up.
– Wat zegt hij als je weer eens iets koopt
– Wat zegt hij van al de spullen die je hebt
– Wat vindt hij ervan als je oogschaduw(niet nude) draagt
– Gebruikt hij ook iets van verzorging(de mijne helemaal niks):
Als ik weer eens iets koop vind hij het niet zo erg, zolang het maar geen enorm grote uitgave is in 1 keer. Hij vind de hoeveelheid make-up/nagellak best veel maar kan er vrij weinig over klagen omdat ik alles wel netjes opberg. Aan de andere kant is hij gek van alles wat met computers te maken heeft en staat het huis daar vol mee zonder dat hij iets opruimt XDQua looks vind hij alles wel leuk, maar hij ziet me het liefst zonder make-up. Dat is ook hoe ik er bijna altijd ook uit zie, zeker als ik een luie dag heb. Roy gebruikt zelf niet echt iets qua verzorging, los van een deo, douchegel, shampoo, scheerapparaat en af en toe een lekker geurtje. Hij is pretty basic en daar hou ik wel van!

Eline vroeg: Wil je later kinderen?:
Ik denk het wel, hoe veel weet ik nog niet maar ik kom zelf uit een groot gezin dus ik denk dat het er wel meer dan 1 wordt, mocht die mogelijkheid qua financiën er zijn :3

Daphne vroeg: Wat is je favorieten merk van nagellak? Wanneer begon je met nagellak? Welke 5 dingen (behalve personen) zou je meenemen naar een onbewoond eiland:
Mijn favoriete merk is denk ik Catrice en China Glaze. Ik kan tussen die twee gewoon niet kiezen! Ik begon met nagellak toen ik een jaar of 4/5 was. Een van mijn eerste lakjes was een glitterlak van collection 2000 (wat nu gewoon collection heet). Als ik 5 dingen mee mocht nemen dan zou dat zijn 1. laptop met internetverbinding, 2. een zakmes, 3. een accu voor stroom, 4. een filter om water schoon te maken en 5. zaadjes om m’n eigen eten te verbouwen. (eigenlijk wil ik ook nog en frietpan meenemen cause girl i like me some fries!

04Claire vroeg: Wat is je meest dierbare herinnering? En wat zou je doen als je hoorde dat je nog 1 dag te leven had? Beetje moeilijke vragen haha:
Mijn meest dierbare herinnering, poeh wat een lastige vraag. Ik denk het moment dat ik Roy leerde kennen :3 Wat ik zou doen als ik nog 1 dag te leven had, naakt rondrennen like a crazy person en doen wat ik normaal nooit zou doen *zoals dat rondrennen als een wacko jacko*

LovingHeart vroeg: Hoe kan het dat jij en Roy zo lang samen zijn? ^^ Zeg maar… hebben jullie een bepaalde manier om met ruzies om te gaan?:
Ruzie maken is een must in een relatie, zeker als je zelf of samen bent met iemand die moeilijk praat over gevoelens. Je wilt niet dat dingen opkroppen en er nooit of moeilijk uitkomen. Dan ontploft de relatie op den duur gewoon. Ruzie maken is niet erg, zolang je het maar weer bij kan leggen op een normale manier zodat je samen verder kan :3

12Monique vroeg: Als je een keer eens niet zo met je make-upjes en nagelak bezig bent vraagt roy zich dan ook meteen af of er iets mis is? (Mijn vriend doet dat namelijk wel haha):
Eigenlijk niet, of het moet echt weken achter elkaar zijn en dat het op gaat vallen. Ik ben altijd wel bezig met femketje.nl en dus met make-up en nagellak, maar draag zelf amper echt een fullface make-up. Roy merkt het altijd snel genoeg als er echt iets aan de hand is, of ik nu wel of niet met make-up bezig ben staat daar los van ^^

Cynthia vroeg: Fem, wat is je favoriete nagellak? En wat zijn de karakters van je katten? Wat heeft de ene wel? En de ander niet? Ik vind ze adorable dus een catspam vind ik niet erg. ^^:
Mijn favoriete nagellak zijn denk ik toch wel glitterlakjes. Timmi is echt mijn kitty, Tjappi is meer Roy’s kat. Timmi is kleiner dan normaal en hangt heel erg aan me en volgt me overal door het huis. Hij slaapt op m’n kussen of gewoon op m’n hoofd als ik in bed lig, en komt altijd met me kroelen. Hij is niet de baas in huis maar is gewoon een lief en schattig beestje. Tjappi is de grote broer en echt wel de dominante kat in huis. Hij is rustig maar komt wel vaak op schoot kroelen als ik op de bank zit, wat Timmi weer minder doet op de bank, maar wel op bed als we gaan slapen. Tjappi is ook wel erg lief, maar kan soms wat chago overkomen. Hij slaapt het liefst op het hoogste punt van de krabpaal en is gek op belly rubs! Ook gaat hij graag op me liggen als ik lig te slapen, waardoor ik niet meer kan bewegen en de rest van de nacht krampachtig in bed lig :’) ook vind Tjappi het leuk om in de badkamer te zitten wanneer ik douche. Hij gaat dan op de badmat liggen wachten tot ik klaar ben om vervolgens kopjes te geven tegen m’n natte benen XD

11Merel vroeg: Wat is je allergrootste droom op dit moment?
Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
Wat vind je het allerleukste aan bloggen?:
Mijn grootste droom atm is om het huis waar we een bod op hebben gedaan, ook echt te kunnen kopen! Ik hoop dat ik over 10 jaar toch wel een mooie baan en een kind (of 2) heb en nog steeds samen ben met Roy. Het leukste aan bloggen vind ik dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en dat ik er nieuwe leuke en interessante mensen door leer kennen.

Als laatste vroeg Maaike: Wat was je eerste herinnering?
Dat is toen we nog in Terneuzen woonde *waar mijn roots liggen* en we gingen inpakken en sjouwen om te verhuizen. Ik was toen 2 maar weet het nog precies :3

Hebben jullie nog meer vragen, maakt niet uit over wat, dan kun je ze altijd hieronder stellen of me een mailtje sturen naar info@femketje.nl !

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Q&A: De Antwoorden :3”

  1. Ah wat leuk om te lezen allemaal! Leuke vragen ook.
    En die foto dat de katten met z’n tweeën naast elkaar zitten, die ogen! Haha, die linker zit zo van: “hmm, lekker weertje buiten he?” en die rechter: “maar maar kijk daar dan wat een grote duif!!” hahaha.
    Ok dit is alleen grappig voor kattenmensen denk ik, excuus.

  2. Leuke vragen en antwoorden:) Love your cats! Ben het helemaal met je eens over het ruzie maken in een relatie. Soms moet dat gewoon, vind het ook een teken dat je helemaal jezelf kan zijn, zolang je het maar weer goed maakt nadien. Vaak gaat het ook net nergens over..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//