Rimmel The Max Volume Flash Mascara.

Qua mascara’s zit ik zelfaltijd wel goed met een Rimmel of Maybelline mascara. Deze mascara had ik aleen tijdje liggen maar het duurde even tot ik door mijn andere mascara’s heenwas en ik de kans had om deze te testen. Ik vind het altijd zonde om meer dan 2mascara’s geopend te hebben i.v.m. de houdbaarheid er van. Vandaar dat heteventjes geduurd heeft, maar dan heb je ook wat en hoef je geen product weg tegooien!
De mascara heeft naarmijn mening een fijne knalroze huls met gouden tekst. Het oogt ietwat cheapdoor het felle roze; hierdoor lijkt het erg plastic-ish en bijna kinderlijk.Wel vind ik de huls lekker in de hand liggen en fijn aanbrengen. De kleur dieik gekozen heb is extreme black, dat is nog net iets dieper zwart dan eennormale zwarte mascara.
Het borsteltje vond ikerg apart en even wennen tijdens het aanbrengen maar opzich ben ik er wel ergtevreden over. Het heeft op 4 punten best wel dikke borstelhaartjes in rijtjeswaardoor je echt met het borsteltje moet draaien terwijl je door je wimpersgaat. Alleen dan kreeg ik het mooiste effect.
1 laagje is meestal waarik voor ga, bij welke mascara ook. 1 laagje is het meest natuurlijk bij mijnwimpers, 2 laagjes kan opzich ook nog wel maar ik kreeg al snel een wat clumpyeffect en wimpers gingen aan elkaar plakken bij de puntjes. De mascara geeftmijn wimpers een mooie lengte ondanks dat ik van mezelf al erg lange wimpersheb. Ik weet dus niet of deze ook zoveel lengte geeft bij anderen met kortewimpers. Wel geeft deze mascara mooi volume maar ook echt niet 14 keer meerzoals de verpakking wel belooft. 
Aan de ene kant een fijnemascara als je iets meer volume wilt maar echt super speciaal is deze mascaraniet. Dat deze mascara voor 14 keer meer volume zorgt is bij mijn wimpers eenbroodje aap verhaal! De mascara kost normaal gesproken zo rond de €11 a €12 enis een jaar lang goed houdbaar. Zelf gooi ik de mascara’s na 3 maanden al wegi.v.m. bacteriën en al die dingen die je niet in je ogen wilt krijgen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Rimmel The Max Volume Flash Mascara.”

  1. Ik heb deze mascara ook! Gewoontjes is hij maar meer heb ik ook niet nodig.

    Liefs,,
    Evelien

    Fashionmadebymyself.blogspot.com

  2. Deze mascara heb ik ook! Ik vind hem niet zo heel bijzonder, en daarvoor vind ik hem best prijzig. Mijn Essence mascara doet net zoveel als die van Rimmel. Ik vind de Glam Eyes mascara van Rimmel veel beter dan deze =)

  3. Inderdaad! Ik vind het smallere borsteltje van de glam eyes mascara ook veel fijner werken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//