Femketje’s Favourites; Nepwimpers.

Ola lieve lezers!
Deze week gaat deFemketje’s Favourites over mijn top 3 favoriete paar nepwimpers. Ik draag nietvaak nepwimpers maar voor leuke feestjes of een kekke shoot durf ik ze nog weleens op te doen. Zelf heb ik al erg lange natuurlijke wimpers, eigenlijk heb ikdus helemaal geen nepwimpers nodig en draag ik ze nooit door de weeks naarwerk, stage of school. Ik ken wel een aantal meiden die vaak (denk aandagelijks/doordeweeks) nepwimpers dragen omdat ze zelf erg korte en fijnewimpertjes hebben.
Als eerste een ietwatgrotere doos met meerdere paren nepwimpers. Deze heb ik een keer in een set vanin totaal 5 van zulke dozen met verschillende soorten wimpers gekocht opBornPrettyStore.com voor een euro of 8. Ze zijn erg fijn, budgetproof enflexibel in gebruik.
Daarna de nepwimpers uitde Nyphelia collectie van Catrice. Deze kostte me geloof ik zo’n €4, en dezezijn echt super pretty voor een meer speciaal effect. Als laatste een paarwimpers die ik ook bij BornPrettyStore.com gekocht heb. Deze kostte me iets van€3 maar dat weet ik niet meer zeker. 

Deze wimpers zijn wel een stuk zwaarder enzeker niet voor elke dag (en elke oogvorm) even draagbaar. Toch vind ik de rijroze rhinestones erg pretty en het effect wat de wimpers geven vind ik ergmooi. De nadruk komt met deze wimpers, net als de Catrice wimpers trouwens, ergop de buitenste ooghoeken te liggen.
Dragen jullie wel eensnepwimpers, elke dag of gewoon voor de lol of een feestje?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Femketje’s Favourites; Nepwimpers.”

 1. Nepwimpers vind ik altijd erg mooi!
  Ik heb er nu een paar, maar nog niet een gelegenheid gehad waarin ik ze op kon doen!
  Liefs

 2. ik vind wimpers altijd heel mooi. misschien nog mooier als je niet ziet als ze nep zijn. hihi.
  loves, saar.

 3. Ik ben dol op nepwimpers. Ik ben nu zover dat ik ze ook af en toe gewoon door de week draag. Waarom zou je ze alleen bij speciale gelegenheden dragen, je mag toch altijd een mooie oogopslag hebben en af en toe eens even sexy knipperen met je ogen;-)…Hihi..Dan ga ik wel voor wat natuurlijke en niet voor poespas. Hoewel ik die ook leuk vind.

  Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//