Andrélon Verrassend Volume Shampoo.

Af en toe probeer ik weleens een shampoo die me eigenlijk niet zo aanspreekt. Deze shampoo van Andrélonwas zo’n shampoo. Toch had ik, toen ik er de kans voor kreeg, een sample sizevan laten bezorgen. Met een gratis sample kun je nooit de fout in gaan of geldverspelen aan een product wat je nooit gebruikt.
Toch had ik van te vorenwat andere reviews gelezen om te kijken of het echt zo’n “verassend volume” zougeven met haar als het mijne. De meningen waren verdeelt en eerlijk gezegt hadik ook niet verwacht dat het wat zou doen.
De shampoo heeft wel eenlekker frisse geur die lang in m’n haar blijft hangen. Het geeft mijn haar eenschoon en fris gevoel maar geeft niet, maar dan ook echt helemaal niet extravolume of een ander soort boost. Voor en na het gebruiken van deze shampoo wasmijn haar nog steeds even stijl en volume-loos.
Al met al, het is eenlekker geurtje, maakt mijn haar schoon en dat was het dan ook voor dezeshampoo. Wil ik toch volume hebben, dan komt de krultang en een bus haarspraytevoorschijn en zal ik niet snel meer deze shampoo proberen in de hoop dat dezetoch nog wat volume geeft.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Andrélon Verrassend Volume Shampoo.”

  1. Jammer dat hij niet zo'n WOW effect heeft. Het schijnt dat solid shampoos veel beter zijn voor volume. Zelf heb ik wel eens een bier shampoo bar ven Etsy besteld, nou je wist naderhand niet wat je zag, mijn haar stond haast kaarsrecht overeind :P (overdrijven maakt de zaak duidelijk hè :)

  2. Ik gebruik deze shampoo ook wel eens. Hij bevalt me verder altijd wel goed, maar voor meer volume moet je inderdaad de haarlak tevoorschijn halen!
    Liefs

  3. Die heb ik ook een tijd geprobeerd, helaas, geen volume. Al is de geur wel fijn =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//