China Glaze; Material Girl & Marry A Millionaire.

Niet zo lang geleden hadik mijn oog laten vallen op de Eyecandy collective van China Glaze. Ik moest enzou alle 6 de lakjes scoren en kwam toen op de webshop PrettyPolish.nl waar zevoor weinig verzendkosten (bij bestellingen boven de €25/€30 hoef je deze alniet eens te betalen!) super snel je bestelde lakjes opsturen.
In het eerstereviewartikel (van de in totaal 3!) heb ik het gehad over Blonde Bombshell enLove Marilyn. Klik HIER voor dat artikel.
In dit artikel gaat hetom weer twee favorieten; Material Girl en Marry A Millionaire. Als eersteMaterial Girl; een mooier glitterlakje had ik zelf niet kunnen bedenken. Hetbevat verschillende grootten glitters, grove en fijne lichtroze glitters en watgrotere multicoloured glitters. De basislak zelf is gewoon een blanke lak. Delak dekt in 1 a 2 laagjes en droogt super snel.
Marry A Millionaire, ookeen favoriet uit deze collectie, dekt iets lastiger gezien de glitters maar metzo’n 2 a 3 laagjes zit je goed. Deze lak droogt net als de andere lakjes lekkersnel en dat is voor mij echt een voordeel als ik een keer wat minder tijd hebom mijn nagels te doen. Het lakje zelf heeft ook een blanke basislak en bevatkleine paarse glitters en duochrome groene/zilveren langwerpige glitters. Ditlakje doet me heel erg denken aan vroeger, toen ik net mijn eerste paar lakjeshad gekregen van mijn moeder. Daar zaten ook twee lakjes tussen die langwerpigeglitters hadden in dezelfde kleur als deze lak.


Zoek je nog een girlyroze of funky paarse glitterlak die snel dekken? Dan raad ik je deze twee zekeraan!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “China Glaze; Material Girl & Marry A Millionaire.”

  1. Ik vind ze echt prachtig. Dit zal echt een karwei zijn om te verwijderen, denk ik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//