Models Own Beetle Juice; Emerald Black.

Models Own is een merkwat niet in Nederlandse winkels verkocht wordt en dus alleen online te krijgenis. Een tijdje terug had ik via de officiele Models Own webshop een set gekochtmet daarin deze Beetle Juice collectie. In die collectie zat o.a. dit mooiezwart/blauw/groene lakje.

Ik had van te voren alwat dingen gelezen over deze lakjes, dat ze een nogal aanwezige geur hebben enslecht dekken. Jammergenoeg zijn beide meningen waar. De geur vind ik opzichnog wel kunnen, het is wel erg aanwezig maar ruikt gewoon naar verf waarmee jevanalles en nogwat kunt verven.

Dit lakje dekt inderdaadniet super. Je hebt een laagje of 3/4 nodig wil je de dekkende kant op gaan.Wat ik aanraad bij deze lakjes, wat overigens ook een super mooi en afwisselendeffect geeft, is om eerst een dekkende zwarte of blauwe lak aan te brengen. Dandeze lak er over en voila; super snel gorgeous nagels. Plus je doet langer metje lak omdat je dan maar 1 laagje nodig hebt!

Een pluspunt aan deze lakis natuurlijk de aparte en vooral mooie kleur. De kleur zou ik beschrijven alseen zwarte basislak met blauw/groene duochrome shimmer in. Daarnaast droogt delak ontzettend snel. Dit lakje (en de andere 4 uit deze collectie) zijn duszeker weten haast-proof!

Het lakje kost lost zo’n5 Britse ponden maar de set van 5 lakjes plus een extra 3 in 1 base/topcoatkostte me maar 20 Britse ponden! (omgerekend naar euro’s is dat zo’n €24) Elklakje in deze collectie bevat 14ml lak en is een jaar lang goed houdbaar.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Models Own Beetle Juice; Emerald Black.”

  1. dit is zoooo'n mooie collectie… en dit is ook al een super mooie kleur… ik moet maar ook eens gaan bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//